Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Poskytujeme právní služby v širokém spektru platného práva.

Advokátní kancelář - právo korporátní obchodní společnosti, bankovní, racovní, insolvenční a správní - fúze a akvizice - cenné papíry - nemovitosti - duševní vlastnictví - smluvní agenda - veřejné zakázky a výběrová řízení

Advokátní kancelář - právo finanční, obchodní a správní - Ústavní soud řízení, zastupování - zadávání veřejných zakázek.

Advokátní kancelář: -právní služby podnikatelským i nepodnikatelským subjektům ve všech odvětvích práva.

Advokátní kancelář. Právní služby. Poskytujeme právní servis formou konzultací, přípravy a sepisování smluv a ostatních listin právního charakteru, zastupování při jednáních s obchodními partnery klienta, v řízení před obecnými či rozhodčími soudy, orgány státní i veřejné správy a dalšími orgány a institucemi.

Advokátní kancelář - právo bytové byty, nájem, dědické závěti a obchodní - společnosti zakládání, změny, družstva Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní a trestní - zastupování v soudních sporech - vymáhání pohledávek - právní poradenství.

Velkoobchod, prodej: -s hutním materiálem. Likvidace průmyslového odpadu. Likvidace firem - služby likvidátora.

Advokátní kancelář - finanční a občanské právo - cenné papíry - fúze a akvizice

Advokátní kancelář - právo celní, občanské, obchodní a přepravní

Advokátní kancelář - právo daňové, finanční, obchodní, pracovní a správní

Advokátní kancelář - právní služby - daňové poradenství - vedení účetnictví

Advokátní kancelář. Právní služby: - zaměření na obchodní, občanské a trestní právo.