Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
AMGA advokátní kancelář, s.r.o. byla založena s cílem poskytovat klientům efektivní a erudované právní služby a nacházet tak optimální řešení potřeb a přání klientů a zároveň maximálně respektovat jejich finanční i časové možnosti. Od počátku se advokátní kancelář při poskytování právních služeb zaměřuje jak na dlouhodobé poskytování komplexních ...

Moderní právní služby pro firmy, externí firemní právníci, online právní služby. Poptávka právních služeb, online právní poradna zdarma, správa a řízení smluv, právní blog.

Poskytování právních služeb a poradenství.

Služby: -právní -překladatelské a tlumočnické z a do NJ

Advokátní kancelář - právní poradenství v oblasti rodinného a trestního práva - právní služby - zastupování v soudních sporech a rozvodovém řízení

Advokátní kancelář. Právních služby se zaměřením na občanské, obchodní, pracovní, rodinné a trestní právo. Zastupování u soudů. Exekučního řízení.

Advokátní kancelář - sepisování smluv - zakládání společností - specializace na právo obchodní, trestní, občanské a pracovní.

Advokátní kancelář. Zabýváme se právem občanským, obchodním i rodinným.

Rozhodčí řízení - mimosoudní způsob řešení sporů.

Advokátní kancelář - právo bytové, občanské, obchodní a korporátní - zadávání veřejných zakázek

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, obchodní, správní, finanční, daňové, trestní, pracovní, družstevní, bytové, korporátní a konkurzní.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů.

Advokátní kancelář - právo trestní, občanské, obchodní, rodinné a pracovní.

Advokátní kancelář - právo bytové, dědické, občanské a pozemkové, trestní, vymáhání pohledávek, právo rodinné.

Služby patentových zástupců - podpora a ochrana projektů.

Advokátní kancelář - právo autorské, občanské a obchodní - nekalá soutěž - ochrana průmyslového a duševního vlastnictví.

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, rodinné, obchodní, korporační, směnečné, konkurzní, trestní a správní - nemovitosti - bytová družstva - dopravní nehody - zakládání společností - advokátní úschovy.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů, ochrana hospodářské soutěže, zadávání veřejných zakázek.