Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář: -komplexní právní služby -trestní, občanské, rodinné a správní právo -služby v oblasti nakládání s nemovitostmi -zastupování v soudním řízení -vymáhání pohledávek -právní poradenství a obhajoba v trestním řízení.

Poradenství: - právní - ekonomické - daňové Směnky: - vystavování - likvidace - prověřování - poradenství Nemovitosti, části podniků: - koupě - prodej - převody Zakládání, restruktualizace a likvidace: - právní subjekty Veškeré smlouvy: - sepisování Průmyslově právní služby: - licence - rešerže - ...

Advokátní kancelář - generální praxe Insolvenční správce

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a trestní - společnosti zakládání, změny, družstva

Advokátní kancelář - právo občanské a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - právo mezinárodní soukromé, občanské, pracovní a trestní

Advokátní kancelář: - generální praxe.

Finanční poradenství. Hypoteční a spotřebitelské úvěry - nebankovní hypotéky - stavební spoření - půjčky Poskytování: - pojištění (automobily, motocykly, cestovní, ...) Zajištění a odkup: - pohledávky.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné, pracovní, trestní, obchodní a správní

Hájíme zájmy svých členů při vyjednávání se zaměstnavatelem. Zastupujeme je při kolektivním vyjednávání a v BOZP. Poskytujeme právní zastoupení v pracovněprávních sporech a právní poradenství v ostatních oblastech.

Charitativní činnost. Služby: - sociální a právní poradenství.

Rozhodčí řízení Vzdělávání a školení - rozhodci

Služby: -komplexní ekonomický, finanční a poradenský servis -zprostředkování převodu obchodních podílů a následný prodej -restrukturalizace-revitalizace společností -likvidace společností -ekonomické, účetní, daňové a právní poradenství -informační servis související s rozvojem společností -hledání ...

Advokátní kancelář JUDr. Jana Fusková v Karviné je Vám připravena poskytnout komplexní právní služby ve všech oblastech práva České republiky.

Advokátní kancelář se sídlem v Přerově, poskytující komplexní právní služby v různých odvětvích práva, zejména práva: - občanského (právní porady a konzultace, sepisování smluv a dohod, převody nemovitostí a bytů, nájem, zástavní práva, spoluvlastnické vztahy a společné jmění manželů, náhrada škody a bezdůvodné obohacení, vymáhání dluhů, ...

Ekonomické poradenství Komplexní servis v oblasti zprostředkování pojištění Nákup a prodej - pohledávky Právní servis

Pobočka. Advokátní kancelář. Právní služby: - obchodní právo - trestní právo - správní právo - občanské, rodinné, pracovní právo - vymáhání pohledávek - insolvence - veřejné zakázky - ověřování podpisů - advokátní úschova finančních prostředků. Sídlo firmy: - Dělnická 434/1a, Havířov - Město.

Advokátní kancelář. Právní služby: - obchodní právo - trestní právo - správní právo - občanské, rodinné, pracovní právo - vymáhání pohledávek - insolvence - veřejné zakázky - ověřování podpisů - advokátní úschova finančních prostředků.

Advokátní kancelář. Obchodní právo Občanské právo Pracovní právo Rodinné právo Další právní služby: ověřování podpisů, úschova financí, atd.

Advokátní kancelář JUDr. Lenky Vidovičové nabízí svým klientům právní služby na profesionální úrovni. Poskytujeme kompletní právní služby z oblasti občanského práva, rodinného práva, práva obchodní společnosti, obchodních závazkových vztahů, konkurenčního práva, insolvenčního práva, autorského práva a práv příbuzných. Zabýváme se také nemovitostmi ...

Advokátní kancelář - právo obchodní, závazkové, občanské a pracovní - nemovitosti - telekomunikace - veřejné zakázky

Advokátní kancelář. Zaměření: - právo obchodní, závazkové, občanské a pracovní - nemovitosti - telekomunikace - veřejné zakázky.

Advokátní kancelář: -právo obchodní, občanské, pracovní, trestní, rodinné a správní -založení, změny, rušení obchodní společnosti -převody nemovitostí, bytů, nájemní vztahy -vymáhání pohledávek -ochrana spotřebitelů -zpracování smluv všech typů -vymáhání pohledávek -konkurz -likvidace.

Veřejné zakázky. Veřejná podpora. Energetika.