Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

JUDr. Alena Prchalová, Ph.D., advokátka se zaměřuje na právní poradenství, zastupování u soudů, na právo rodinné, občanské, trestní, finanční a další.

Služby: -advokátní služby -právo občanské, bytové, dědické, rodinné -převody nemovitostí.

Služby: -advokátní kancelář -právo občanské, rodinné, obchodní.

Advokátní kancelář JUDr. Wieslawa Firly má své sídlo v Havířově a pobočky v Ostravě a na Slovensku v Čadci. Tato advokátní kancelář zajišťuje pro své klienty právní služby ve všech právních oblastech, se zaměřením na obchodní a občanské právo, zakládání obchodních společností, právo nemovitostí a vymáhání pohledávek v soudních a exekučních ...

Advokátní kancelář: - právo občanské, rodinné, pracovní, obchodní, trestní, správní a ústavní.

Advokátní kancelář. Služby: -právo obchodní a korporační, trestní, správní, konkursní -právo občanské, rodinné, pracovní -řešení sporů -právní zastoupení v řízení.

Kopecký Jaroslav, Mgr., advokát má praxi v občanském, trestním, obchodním, pracovním a správním právu.

Advokátní kancelář - právo bytové nájem, byty, občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a zdravotnické lékárenství - nezletilé děti péče, výživné.

Advokátní kancelář - právo bytové byty, nájem, rodinné rozvody, společné jmění manželů a vodní - nezletilé děti péče, výživné - právo územních samosprávních celků.

Advokátní kancelář - právo obchodní i mezinárodní, občanské, korporátní obchodní společnosti, pracovní, insolvenční a letecké - veřejné zakázky - nemovitosti - soudní spory a rozhodčí řízení - hospodářská soutěž - informační a komunikační technologie - duševní vlastnictví - Evropská ...

Advokátní kancelář - advokátní služby - právní poradenství - generální praxe