Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář - generální praxe - trestní právo

Hledáte spolehlivého advokáta? Potřebujete radu z oblasti práva? Jsme připraveni poskytnout Vám veškeré služby advokátní kanceláře. Pracujeme v oblasti občanského a obchodního práva. Neváhejte a obraťte se na odborníky. Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Advokátní kancelář. Právní služby v oblasti: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - správní právo - trestní právo - autorské právo - ústavní právo - finanční právo - průmyslové právo - insolvenční a konkursní právo včetně oddlužení - právo EU, komunitární právo.

Advokátní kancelář. Služby: - právní poradenství, advokátní služby: - občanské právo - obchodní právo - pracovní právo - exekuce - zastoupení u soudů - vymáhání pohledávek - sepisování smluv či dohod.

Advokátní kancelář - generální praxe - obchodní a korporátní právo - fúze a akvizice

Mediace je kultivovaný způsob řešení sporů, ve kterém účastníci sporu za pomoci nestranné a nezávislé osoby – kvalifikovaného mediátora – hledají cestu ke vzájemné dohodě. Mediace je velmi vhodnou alternativou soudního řízení.

Bezpečnostní služba Právní služby

Advokátní kancelář - generální praxe

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, korporátní obchodní společnosti, trestní a zdravotnické

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinní rozvody, společné jmění manželů a správní.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, správní a trestní

Advokátní kancelář. Právní služby: - autorské právo - jednání s úřady - dopravní nehody - exekuce - náhrada škody - nekalá soutěž - obchodní společnosti - směnky a šeky - obhajoba - ochrana osobnosti - ochrana spotřebitele - převody nemovitosti - pracovní právo - rodinné právo - smlouvy - vymáhání pohledávek - ...

Advokátní kancelář. Služby: - autorské právo - jednání s úřady - dopravní nehody - exekuce - náhrada škody - nekalá soutěž - obchodní společnosti - směnky a šeky - obhajoba - ochrana osobnosti - ochrana spotřebitele - převody nemovitosti - pracovní právo - rodinné právo - smlouvy - vymáhání pohledávek - ...

Právo: -trestní -obchodní -občanské -pracovní -rodinné. Poradenství: -ekonomické -daňové.

Potřebujete právní rady? Obraťte se s důvěrou na nás. Naše advokátní kancelář poskytuje právní poradenství v široké oblasti práva jak firmám ve věcech vyplývajících z podnikatelské činnosti, tak občanům při všedních i méně běžných životních situacích. Právní pomoc je každému klientovi poskytována s ohledem na individuální požadavky tak, aby při ...

Advokátní kancelář. Služby: - specializace na insolvenční práco a rozhodčí řízení - obchodní právo. - likvidace společností - sepisování smluv - vymáhání pohledávek soudní cestou - občanské právo - dražby. Daňové poradenství. Právní poradenství - úvodní konzultace ZDARMA.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pojišťovací, přestupkové a rodinné rozvody, společné jmění manželů

Advokátní kancelář - právo finanční, obchodní, pracovní, správní a stavební