Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Naše advokátní kancelář se specializuje zejména na náhrady škod na zdraví, právo kapitálového trhu a vymáhání oprávněných nároků v oblasti bankovnictví a financí.

Auditorská a právnická kancelář

Advokátní kancelář: - obhajoby v trestních věcech - občanskoprávní věci (převody nemovitostí, náhrada škody vč. škody na zdraví, vypořádání společného jmění manželů, zastupování v dědickém řízení, sepisy smluv a podání, zastupování v soudních řízeních) - rodinné právo (věci péče o nezletilé, rozvody, apod.) - obchodní věci (specializace na ...

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Advokátní kancelář s většinovým zaměřením na právní zastupování a obhajobu ve věcech dopravních nehod. Poskytuje však kvalifikované právní služby též v jiných oblastech občanského, trestního a správního práva. Vyřizování náhrady škody, jednání s pojišťovnami. Obhajoba v rámci trestního řízení.

Advokátní kancelář. Zaměřujeme se na poskytování služeb v oblasti trestního a obchodního práva.

Advokátní kancelář -právní služby -občanské -obchodní -zdravotnické a trestní právo.

Advokátní kancelář. Poskytujeme služby v oblasti generální praxe.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Advokátní kancelář: -právní poradenství.

Advokátní kancelář-služby: -JUDr. Jaroslav Veska: -obhájce ve věcech trestních -právo obchodní, občanské -právo rodinné, pracovní -mobil 602392503 -JUDr. Šárka Vesková: -obchodní společnosti -bytová problematika -převody nemovitostí -rodinné právo -mobil 602309033.

Produkty společnosti GORDION: - dataGORDION: správa veřejných zakázek - metodikaGORDION: průvodce procesem podle zákona - nabídkaGORDION: elektronický nástroj slouží dodavatelům k podávání nabídek v elektronické formě. - aukceGORDION: elektronický nástroj k automatizovanému hodnocení nabídek

Advokátní kancelář. Právní kancelář, právo.

Advokátní kancelář. Nabídka advokátních služeb se zaměřením na občanské, obchodní, rodinné a trestní právo.

Advokátní kancelář. Advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného, pracovního a bytového práva. Právní činnost.