Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář. Nabídka advokátních služeb se zaměřením na občanské, obchodní, rodinné a trestní právo.

Advokátní kancelář. Advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného, pracovního a bytového práva. Právní činnost.

Advokátní kancelář. Advokát, výkon advokacie.

Advokátní kancelář. Advokátní kancelář poskytující komplexní právní služby se zaměřením na právo: - obchodní - občanské - pracovní.

Nabídka služeb advokátní kanceláře.

Advokátní kancelář Praha JUDr. Tatiany Poupové poskytuje právní služby a zastupování u soudu v oblasti občanského práva, obchodního práva, rodinného práva. Pomoc rozvodového právníka při rozvodu manželství, majetkové vyrovnání, dědictví ze zákona, smlouvy aj.

Advokátní kancelář: -právo obchodní -právo trestní -právo konkurzní -převody nemovitostí. Pobočka: -Kováků 3166 Praha 5 tel.: 251561240.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní.

Advokátní kancelář: - obchodní právo - zemědělské právo - občanské právo - vymáhání pohledávek - smluvní agenda

Služby: -právní -právník -právní poradenství.

Advokátní kancelář: -služby v oblasti práva - právo rodinné, majetkové poměry manželů, registrovaných partnerů, rozvod, otázka výživného -pracovní (pracovní smlouva, pracovněprávní spory, ukončení pracovního poměru) -trestní (komplexní právní zastoupení obviněných a poškozených v rámci celého trestního řízení, sepsání opravných ...

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.