Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář. Právní poradenství. Právnické služby.

Advokátní kancelář. Právní poradenství. Právnické služby: - obchodní, občanské, rodinné, trestní, autorské, směnečné a finanční právo - zastupování firem a osob - převody nemovitostí - vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář, právník. Specializace na obchodní právo.

Advokátní kancelář, právník. Specializace na obchodní, cizinecké, insolvenční právo. Zastupování a řízení ústavního soudu.

Advokátní kancelář. Služby: -občanské, obchodní právo.

Advokátní kancelář. Poradenství: -právo v dopravě -obchodní, občanské a rodinné právo.

Advokátní kancelář, právník. Specializace na občanské, obchodní a celní právo. Vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář, právník. Obchodní právo.

Advokátní kancelář. Specializace: - obchodní právo - obchodní společnosti - nemovitostí - stavební právo - soudní spory - rozhodčí řízení.

Pohledávky - vymáhání. Zprostředkování: - úvěry a hypotéky. Dražby.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci. Další kancelář: - 17. listopadu 753/66, Ostrava-Poruba - tel. 596 960 833.

NahradaSkody.cz pomáhá poškozeným a pozůstalým při vymáhání oprávněných nároků na náhradu škody na zdraví i majetku. Nabízí pomoc, podporu a právní servis při uplatňování nároků, které vznikly při dopravní nehodě, trestném činu, lékařské péči, nesprávném úředním postupu, pracovním úrazu a nemoci z povolání. Zahrnuje i pomoc při jednání s ...