Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, občanské a obchodní - rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, obchodní a trestní

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a správní

Advokátní kancelář - insolvenční a obchodní právo

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Zprostředkování obchodu a služeb -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, ...

Advokátní kancelář - právní poradenství - obchodní, pracovní a občanské právo

Patentová kancelář Zlín provádí registraci ochranných známek a průmyslových vzorů v České republice i v zahraničí. Poskytujeme taktéž veškeré ostatní služby, které se týkají ochranných známek a průmyslových vzorů. Klienty zastupujeme v soudních řízeních ve věci neoprávněných zásahů do práv z duševního vlastnictví.

Poradenství, pomoc občanům: -řešení reklamací -odstoupení od smlouvy -potíže s nákupy v zahraničí, na internetu, podomním prodejem... TRVEJTE NA SVÝCH PRÁVECH! Pomůžeme Vám zorientovat se ve Vašich právech, pomůžeme Vám při postupu, poskytneme Vám rady ve složitých situacích, ochráníme Vás v oblastech, kde síly jednotlivce nestačí.

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, bytové, rodinné, pracovní, přestupkové, správní a trestní - zastupování v rozhodčím řízení.