Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Patentová a známková kancelář, Ing. Václav Kratochvíl nabízí služby patentového zástupce a soudního znalce v oboru patenty a vynálezy.

Služby: - advokátní kancelář Kancelář Brno: Masarykova 8/10 tel.: 542 212 183

Advokátní kancelář. - insolvenční řízení - právní služby - informace pro spotřebitele

Poskytuji právní služby a poradenství převážně v oblasti občanského, obchodního a správního práva se specializací na nemovitosti a jejich výstavbu, prodej či pronájem, včetně stavebního řízení či správy pohledávek.

Výkon advokacie: obchodní právo, občanského právo, finanční právo, sporová agenda.

Ostravská patentová, známková a znalecká kancelář - ochrana výroby a výrobků - značka a jména firmy - patentová rešerše - známková rešerše - znalecká činnost v oblasti oceňování majetku

Služby: - činnost insolvenčního správce

Advokátní kancelář. Právní poradenství. Zaměření: - občanské, rodinné, obchodní a trestní právo. Právní služby v oblasti: - konkursů, exekucí, likvidací společností - rozvodů, majetkového vyrovnání manželů. Zastupování klientů v řízení u soudu, s úřady.