Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Systémové řízení pohledávek: - soudní vymáhání - odkup pohledávek - obstarání pohledávky - zajištění pohledávky.

Advokátní kancelář Indra, Šebesta, Kincl - právní služby.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, obchodní a korporátní obchodní společnosti Výkon rozhodnutí, zástavy, vymáhání pohledávek.

Je mezinárodně kooperující poradenská společnost, která poskytuje služby v oblasti právního a daňového poradenství, auditu a účetnictví.

Potřebujete právníka pro váš realitní byznys? Chcete poradit při nákupu či prodeji nemovitosti? Pak jste tu správně. Jsem realitní advokátka.

Audit, poradenské služby, daňové a právní služby. Auditorské služby.

Advokátní kancelář: - generální praxe - občanské právo - pracovní právo -rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů. - trestní právo Služby: - právní, právnické, právník, advokát.