Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, obchodní a korporátní obchodní společnosti Výkon rozhodnutí, zástavy, vymáhání pohledávek.

Je mezinárodně kooperující poradenská společnost, která poskytuje služby v oblasti právního a daňového poradenství, auditu a účetnictví.

Potřebujete právníka pro váš realitní byznys? Chcete poradit při nákupu či prodeji nemovitosti? Pak jste tu správně. Jsem realitní advokátka.

Audit, poradenské služby, daňové a právní služby. Auditorské služby.

Advokátní kancelář: - generální praxe - občanské právo - pracovní právo -rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů. - trestní právo Služby: - právní, právnické, právník, advokát.

Služby: - advokátní kancelář Kancelář Praha: Na Pankráci 1618/30

Advokátní kancelář - právní služby.

Služby: - právní a poradenské služby zaměřené na podporu růstu podnikání nestátních zdravotnických zařízení, vzdělávání lékařů a moderní způsoby vedení soukromých ordinací

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a trestní právo - sepisování smluv - zastupování v soudním řízení, v řízení před správním orgánem, v přestupkovém řízení, zastupování před orgány policie Kancelář: Litovelská 26, 779 00 Olomouc

Právní činnosti: - bankovní právo - cenné papíry - fúze a akvizice - trestní právo