Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - právní služby. Pracoviště Praha: Zelený pruh 1560/99, 140 00 Praha 4 – Braník

Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka Praha - Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 - e-mail: praha@akkrm.cz

Advokátní kancelář poskytuje právní služby zejména v oblasti obchodního práva včetně fúzí, akvizic a transformací, dále práva hospodářské soutěže, energetiky a práv k nehmotným statkům. Kancelář se dále zaměřuje na sporní a smluvní agendu.

Nabízíme a poskytujeme služby v oborech občanského, obchodního práva, ve věcech společností a družstev, prodeje nemovitostí, řízení u katastrálního úřadu, přeměny společností.

Milan Janíček, JUDr. je zkušeným advokátem a právním zástupcem, který se od roku 1980 profesionálně zabývá právem a od roku 1992 vykonává advokátní praxi. Má advokátní kancelář vám poskytne komplexní právní služby ve všech právních oblastech od sepisu smluv, přes dědické právo, až po veškeré právní poradenství nejen v Šumperku, ale také v ...

Advokátní kancelář v Hradci Králové poskytuje právní služby v oblasti obchodního, občanského práva a zabezpečuje také právní zastoupení klientů při soudním a mimosoudním vymáhání pohledávek, zejména v exekučních a v insolvenčních řízeních.

Advokátní kancelář: - generální advokátní praxe.