Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové ve Zlíně poskytuje individuální přístup a právní služby v oblasti obchodního a občanského práva, exekucí a výkonů rozhodnutí. Právní poradenství je zaměřeno na občany, živnostníky, obchodní společnosti i města a obce. Kancelář nabízí služby jako sepis smluv, převody nemovitostí, zástup u soudů, oddlužení či ...
Mgr. Pavlína Řehová – právní služby v obchodním a občanském právu
Mgr. Zdeněk Šarman, Dis. je advokát. Právní činnost.

Mgr. David Černý je advokát v Advokátní kanceláři Skalka&Grepl&Černý. Právní činnost.

Mgr. Bohdana Šocová je advokát. Právní činnost.

Služby: - semináře: finanční gramotnost, finanční bezpečnost, kurz spotřebitelské sebeobrany - akreditované kurzy: finanční poradce, základy podnikání, účetnictví, řešení platební neschopnosti osob, finanční a ekonomická gramotnost - poradenství: pro osoby ve finanční tísni, při podávání Návrhu na povolení oddlužení a Insolvenčního návrhu - ...

Mgr. Michaela Kodedová je advokátka v Advokátní kanceláři Sabotinov & Sabotinova, s.r.o. Právní činnost.

Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka Dolní 222, 565 01 Choceň

Služby: - insolvenční poradenství - oddlužení. Autobazar. Sadová 1018/7 Karviná 1 733 01

Služby: - daňové, účetní a mzdové poradenství - účetní audit - advokátní služby.

Služby: - advokátní kancelář - právní služby

Mgr. Petra Soukupová je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - právo obchodních společností - závazkové právo.

Mgr. Petr Šindelář, LL.M. je advokát v Advokátní kanceláří Tocik, Šindelář & partneři. Právní činnost: - obchodní právo - investiční právo - daňové právo - právo dopravní - prodej a transformace podniku - přeměny společností - právní problematika obcí.

Mgr. Milan Šperl je advokát v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - soudní spory - rozhodčí řízení - trestní právo - závazkové právo.

Mgr. Barbora Musilová je advokátka v Advokátní kanceláři KŠB. Právní činnost: - pracovní právo - závazkové právo - soudní spory - rozhodčí řízení.