Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Registrace ochranných známek, patentů a designů doma i v zahraničí za nejlepší ceny s praxí v oboru více jak 25 let. Zabýváme se také poskytováním komplexních právních služeb v rámci občanského, obchodního, pracovního a korporátního práva a na poskytování právních služeb se zahraničním/cizojazyčným prvkem, nejčastěji při mezinárodním podnikání.

Mgr. Ing. Lucie Turková Drápalová je advokátka. Právní činnost. Sídlo: Břeclavská 593 691 42 Valtice Pobočka: Brněnská 341/14 692 01 Mikulov

Advokátní kancelář - právní služby zaměřené na obchodní, pracovní a občanské právo.

Mgr. Robert Ströbinger je advokát v Advokátní kanceláři Doležal & Partners s.r.o. Právní činnost: - právo obchodních korporací - nemovitostní právo a nájmy - právo duševního vlastnictví - závazkové právo - procesní právo - nekalá soutěž. Služby poskytované také v němčině a angličtině.

Mgr. Radana Halšková (Bužková) je advokátka v Advokátní kanceláři Mgr. Lucie Černotové & Mgr. Radany Bužkové. Právní činnost: - obchodní závazkové právo a právo obchodních společností - občanské právo - pracovní právo - insolvenční řízení - směnečné právo - správní právo - vymáhání pohledávek.

Mgr. Petr Pernica je advokát. Spolupracuje s advokátní kanceláří Fiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář, s.r.o. Právní činnost: - veřejné investování - závazkové právo.

Advokátní kancelář. Pobočka Gruzínská 660/16 100 00 Praha 10

Patentová a známková kancelář - soudní znalec pro obor patenty a vynálezy - patentové a známkové rešerše - přihlášky vynálezů, užitných vzorů a průmyslových vzorů - přihlášky ochranných známek, označení původu a zeměpisného označení - znalecké posudky z oblasti ochranných známek a vynálezů.

Mgr. Pavel Kroupa je advokát v Advokátní kanceláři KROUPAHELÁN. Právní činnost: - veřejné zakázky - obchodní smlouvy - nemovitosti - obchodní korporace - fúze a akvizice - E-commerce. Kancelář Praha Klimentská 46, 110 02 Praha 1

Mgr. Monika Tesařová je advokátka v Advokátní kanceláři Tesařová & Kubíková s.r.o. Právní činnost a právní poradna: - obchodní právo - občanské právo - pracovní právo - trestní právo - rodinné právo - správní právo.

Mgr. Milan Šebesta je advokát v advokátní kanceláři MT Legal s.r.o. Právní činnost: - veřejné investování (veřejné zakázky, PPP, koncese) - právo z oblasti energetiky.

Mgr. Michal Zelený je advokát. Právní činnost. Pobočka: Pekárenská 12 602 00 Brno

Mgr. Michal Gabriel je advokát v advokátní kancelář Fiala, Tejkal a partneři. Právní činnost: - obchodní právo - insolvenční právo - závazkové právo - vedení soudních sporů.

Mgr. Martin Kolář je advokát v advokátní kanceláři DRV LEGAL. Právní činnost: - obchodní právo (smluvní agenda, korporátní právo, příprava právních analýz a due diligence) - insolvenční právo (právní poradenství věřitelům, příprava právních analýz a stanovisek) - právo nemovitostí (právní due diligence stavu nemovitostí, příprava smluvní ...