Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Mgr. Martin Kolář je advokát v advokátní kanceláři DRV LEGAL. Právní činnost: - obchodní právo (smluvní agenda, korporátní právo, příprava právních analýz a due diligence) - insolvenční právo (právní poradenství věřitelům, příprava právních analýz a stanovisek) - právo nemovitostí (právní due diligence stavu nemovitostí, příprava smluvní ...

Mgr. Martin Jelínek je advokát a insolvenční správce v Kanceláři insolvenčních správců Jelínek & Mylbachr. Specializace a služby: - oblast insolvencí - daňové a účetní obory - posouzení podmínek pro zjištění úpadku - zpracování veškerých podání v insolvenčním řízení - zajištění právních služeb spoluprací s advokátem - prodej majetku ...

Mgr. Martin Holánek je advokát v Advokátní kanceláři Holub & partneři. Právní činnost: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo - správní řízení.

Mgr. Marta Ptáčková je advokátka v Advokátní kanceláři Mgr. Evy Klimánkové a Mgr. Marty Ptáčkové. Právní činnost: - právo občanské - právo obchodní - právo rodinné - právo pracovní - právo trestní - právo správní. Právní služby poskytujeme také v jazyce německém a anglickém.

Mgr. Marina Musilová je advokátka. Právní činnost

Mgr. Marek Lhotský je advokát. Právní činnosti

Mgr. Lydie Lamáčková je advokátka. Právní služby: - civilní právo - rodinné právo - pracovní právo - trestní právo. Komunikace také v jazyce ruském a částečně německém.

Mgr. Lukáš Kubec je advokát v advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners. Specializace: - oblast sporné agendy - vymáhání nedobytných pohledávek předních bankovních ústavů v České a Slovenské republice - řízení portfolií úvěrových pohledávek - poradenství pro významné české a slovenské banky a nebankovní poskytovatele finančních ...

Mgr. Lukáš Dlabáček je patentový zástupce v patentové a známkové kanceláři. Poskytované služby: - odborná pomoc ve věcech průmyslového (duševního) vlastnictví fyzickým i právnickým osobám - posuzováni a rady ohledně druhu ochrany pro technické řešení - koncipování nároků na ochranu - zpracování požadovaných podkladů - překlady z angličtiny ...

Mgr. Lucie Vaverková (roz. Bartlová), DiS. je advokátka v Advokátní kanceláři Mgr. Lucie Vaverkové, Dis. Právní poradenství: - trestní právo - přestupky - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo. Služby: - advokátní úschova - doprovod či zastupování při jednání se správními úřady. Pobočka Šlapanice u Brna Úřední hodiny ...

Mgr. Leona Hartman je advokátka v advokátní kanceláři Hartman, Rychnovská - sdružení advokátů. Specializace: - občanské právo - obchodní právo - právo nemovitostí - akvizice - právo cenných papírů - správní řízení - stavební právo. Služby poskytuje taktéž v angličtině, částečně v němčině.

Mgr. Karin Kulčárová je advokátka. Služby: - právo občanské - právo rodinné - právo pracovní - právo obchodní - právo trestní - právo správní - právní služby pro fyzické i právnické osoby - komplexní právní zastoupení - jednorázové poskytnutí právní služby. Pobočka: U Dvora 154 747 15 Šilheřovice

Mgr. Jolana Zemanová je advokátka v advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners s.r.o. Specializace: - oblast sporné agendy, zejména správa a vymáhání pohledávek předních bankovních ústavů v České republice, nebankovních subjektů a významných obchodních společností v České republice.

Mgr. Jiří Dostál je advokát v Advokátní kanceláři Fiala, Tejkal a partneři, s.r.o. Zaměření: - právo nemovitostí - insolvenční řízení - pracovní právo - vymáhání pohledávek - vedení soudních sporů.

Mgr. Iva Podskalská je advokátka v Advokátní kanceláři Chocholová & Podskalská. Specializace: - civilní právo - spotřebitelské úvěry - exekuce - vymáhání pohledávek.

Mgr. Ing. Štěpán Vítek je advokát. Spolupracuje s Akciovou společností LZ Legal, která poskytuje služby v oblasti vymáhání práva a správy pohledávek. Specializace: - občanské právo - obchodní právo - právní vztahy k nemovitostem - trestní právo - pracovní právo.

Mgr. Helena Lehká je advokátka. Právní služby: - občanské právo - obchodní právo - trestní právo - rodinné právo - správní právo - úschova peněz, cenných papírů listin.

Mgr. Hana Konečná vlastní advokátní kancelář. Služby: - komplexní právní služby - právní poradenství - konzultace - sepisování právních stanovisek - právní zastoupení při jednání se soudy, úřady a policií - řešení právních případů - právo nemovitostí - obchodní právo - občanské právo - advokátní úschova. POBOČKA PRAHA Kladská 5, 120 ...

Mgr. Hana Baláčová je advokátka v Advokátní kanceláři Bartončík & Bartončík. Zaměření: - občanské právo - rodinné právo - trestní právo - správní právo včetně řešení přestupků v dopravě - sporová agenda v oblasti občanského, obchodního (korporátního), rodinného a správního práva.

Mgr. et Mgr. Marie Hradečná je advokátka v Advokátní kanceláři Mgr. Aleny Straubové. Specializace: - právo občanské - právo rodinné - vymáhání pohledávek - exekuce.

Mgr. Dita Machourková je advokátka v Advokátní kanceláři Machourek & spol. Oblasti služeb: - občanské právo - rodinné právo - ochrana osobnosti - veřejné právo se zaměřením na právo politických stran a ochranu osobních údajů. Právní služby poskytuje také v jazyce anglickém.