Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

David Mareš, Ph.D. je advokát v advokátní kanceláři MT Legal s.r.o.

Právnické a advokátní služby.

Advokátní kancelář. Právní činnost.

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -poradenství.

Advokátní kancelář: -obchodní právo -občanské právo -finanční právo -poradenství.

Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství.

Advokátní a insolvenční kancelář. Zajímáme se o ochranu práva občanského, obchodního, trestního, rodinného, autorského, rozhodčího a insolvenčního. Řešíme exekuce a vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - trestní právo - dědická smlouva.

Právní poradenství ve věcech obchodních, civilních, správních, evropského, ústavního a trestního práva včetně obhajoby.

Nabízíme komplexní právní služby zejména v následujících oblastech: Občanské, obchodní, rodinné, pracovní a trestní právo, nemovitosti, zakládání společností, pohledávky. V případě potřeby jsme připraveni poskytnout i jiné právní služby dle požadavků klienta.

Právní poradna pro soudní řízení, bytové právo, bytová družstva, SVJ, prodej bytů, pronájem bytů, vymáhání pohledávek, kupní smlouvy, rozvod manželství, dědictví.

Mgr. David Dvořák, LL.M. je členem advokátní kanceláře. Specializace: - právo veřejného investování (veřejné zakázky, koncese, projekty PPP) - provozní smlouvy ve vodním hospodářství - právo veřejné podpory - fondy EU - stavební právo.

Mgr. Bc. Peter Mrázik, advokát je společníkem v Mach & Mrázik, advokátní kancelář, s.r.o. Služby: - obchodní právo - směnečné právo - občanské právo - právní vztahy k nemovitostem - trestní a přestupkové právo - pracovní právo.

Mgr. Adéla Bajer Turečková je advokátka. Zaměření: - rodinné právo - občanské právo - právo v oblasti nemovitostí - obchodní právo - pracovní právo - vymáhání a správa pohledávek - insolvenční právo - procesní právo.