Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní a insolvenční kancelář. Zajímáme se o ochranu práva občanského, obchodního, trestního, rodinného, autorského, rozhodčího a insolvenčního. Řešíme exekuce a vymáhání pohledávek.

Advokátní kancelář: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - trestní právo - dědická smlouva.

Advokátní kancelář - právní služby - obhajoba v trestním řízení - zastupování v insolvenčním a exekučním řízení.

Právní služby. Insolvenční kancelář. Služby: - zpracování insolvenčního návrhu pro oddlužení - osobní bankroty - zpracování insolvenčního návrhu pro konkurzy - přihlášky věřitelů do insolvenčního řízení - právní poradenství - provedení právních kroků nutných k likvidaci společnosti a výmazu z obchodního rejstříku - vymáhání ...

Advokátní kancelář Zastupování před civilními a trestními soudy, správními orgány. Vyhotovování smluv kupních, darovacích, nájemních, prohlášení na byt. jednotky, smlouvy o výstavbě, ...... Právní poradenství. Sepisování žalob.

Advokátní kancelář - právní služby - zaměření na právo obchodní, správní, občanské a rodinné.

Patentová a známková kancelář. Ochrana duševního vlastnictví: - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorská práva. Pobočka: - Ostrovského 60 150 00 Praha 5 - Smíchov - telefon: 241719904.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské, trestní, správní, pracovní a stavební.

Provádění veřejných dražeb - dobrovolných i nedobrovolných. Advokát.

Advokátní kancelář - poskytující právní služby ve všech oblastech občanského, obchodního, správního a trestního práva, insolvence, oddlužení, soudní vymáhání peněžitých pohledávek a uplatnění náhrady škody, zejména újmy na zdraví.

Advokátní kancelář JUDr. Lenky Vidovičové nabízí svým klientům právní služby na profesionální úrovni. Poskytujeme kompletní právní služby z oblasti občanského práva, rodinného práva, práva obchodní společnosti, obchodních závazkových vztahů, konkurenčního práva, insolvenčního práva, autorského práva a práv příbuzných. Zabýváme se také nemovitostmi ...

Obchodní, právní a ekonomické poradenství.