FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -advokátní kancelář -právní poradenství.

Advokátní kancelář: -advokát -právní služby ve všech oblastech práva.

Služby: -advokátní kancelář -advokát.

Služby: -advokátní kancelář -komerční právník -právní poradenství.

Komplexní služby v oblasti finančního a mzdového účetnictví. Daňové poradenství. Odbornost prováděných úkonů. Profesionální služby bez rizik, zároveň s úsporou nákladů.

Služby: -účetní a finanční specialista -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky na bydlení -americké hypotéky -půjčky -pojištění -životní a neživotní -penzijní fondy.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -tržní oceňování -znalecké posudky nemovitostí -kalkulace a rozpočty staveb -inženýrská činnost.

Leasing: -stroje a zařízení -dopravní technika -zpětný leasing -komunální leasing.

Služby: -vymáhání a odkup pohledávek -nestandardní služby -likvidace dluhů -ostraha majetku a osob.

Právní a realitní služby: -právní pomoc při nákupu a prodeji nemovitostí -právní poradenství v občansko-právních úkonech.

Advokátní kancelář: -všeobecná praxe.

Advokátní kancelář. Právo: -obchodní -občanské -finanční. Poradenství: -organizační -zastupování u soudu -sepisování smluv.

Služby: -daňové poradenství -zpracování účetnictví.

Spořitelna: -variabilní stavební spoření -spoření pro děti a mladé -úroky z úspor a státní podpora -financování bydlení pomocí úvěrů ze stavebního spoření -překlenovacé úvěry -úvěry na financování oprav a rekonstrukcí.

Spořitelna: -variabilní stavební spoření -spoření pro děti a mladé -úroky z úspor a státní podpora -financování bydlení pomocí úvěrů ze stavebního spoření -překlenovacé úvěry -úvěry na financování oprav a rekonstrukcí

Obchodní činnost. Služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -nabídka hypoték, úvěrů, stavebního spoření a finančního spoření.

Služby: -stavební spoření -životní pojištění -hypotéky -překlenovací úvěr KONSTANTA.

Služby: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -vypracování daňového přiznání -daňové poradenství.

Služby: -advokátní kancelář -právní pomoc 24 hodin denně. Zabýváme se právem obchodním, pozemkovým, občanským, rodinným, trestním a pomocí při konkurzním řízení na území ČR i SR a v Evropě, pro fyzické osoby i obchodní org. Komunikace je možná v němčině, angličtině, ruštině.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Notářská kancelář: -notářské služby včetně sepsání kupních, společenských, darovacích a předmanželských smluv i závětí -osvědčování a ověřování.