FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Ekonomické a finanční poradenství.

Pojišťovací makléř : - pojištění podnikatelů, průmyslu, občanů, vozidel, majetku.

Nezávislý úvěrový a finanční poradce: - financování bydlení - konsolidace nevýhodných půjček a úvěrů - finanční zabezpečení penze - finanční zabezpečení dětí - investice - státní dotace - daňová optimalizace - ochrana příjmů - ochrana majetku.

Oceňování majetku - věci movité v rozsahu: - silniční vozidla včetně vozidel historických - stroje a technologická zařízení, výpočetní technika - po dohodě i ostatní movitý majetek.

Služby: - soudní znalce v oboru nemovitostí.

Služby: - oceňování majetku - analýzy hodnoty majetku i pojistných událostí

Vaše realitní kancelář! Specializujeme se na: - prodej - pronájem - výměny nemovitosti. - veškerý právní servis (od vypracování smluv přes katastrální úřad, až k podání daňového přiznání) je u nás zdarma! Inzerce na všech významných inzertních serverech. Individuální přístup ke každému obchodnímu případu.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Komplexní finanční poradenství Správa kapitálu Zajištění životních rizik Pojištění majetku

Zpracovávání územních plánů a územně plánovacích podkladů pro města a obce. Dále nabízíme spolupráci při získávání dotací na jejich pořízení. Při zpracování uzemních plánů spolupracujeme taktéž se soudními znalci v oboru územního plánování a architektury. Služby: - zpracovávání a pořizování územních plánů - změny územních studií - zpracování ...

Zprostředkování životního, úrazového a skupinového pojištění a investic do otevřených podílových fondů.

Služby: - realitní kancelář - právní a finanční servis

Služby: - správa nemovitostí, domů a bytů, pro Společenství vlastníků jednotek -účetnictví, evidence, zajišťování rekonstrukcí včetně financování.

Daňový poradce Ing. Daniela Jindrová nabízí služby v oboru účetnictví, finančním, daňovém a ekonomické poradenství. Poskytuje možnost odkladu daně z příjmu do 30.6. následujícího roku a jednání s úřady. Vyřizuje žádosti o úvěr. Sídlí na adrese Mírová 1331/15, Dobrá Voda u Českých Budějovic Služby: - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy - ...

BABEL.CZ s.r.o. je překladatelskou a tlumočnickou společností, která disponuje týmem 180 stálých překladatelů a tlumočníků, soudních znalců v oboru jazyka a rodilých mluvčích. Provádíme informativní, konsekutivní, simultánní a videokonferenční tlumočení, překlady obchodních dopisů, reklamních sloganů a textů či technické překlady. Dále provádíme ...

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Služby - pronájem nemovitostí - vedení účetnictví - ekonomické poradenství. Lesák rekreační středisko - ubytování v apartmánech - adresa: Na Hejtmanské hrázi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Služby - pojišťovací makléři - životní pojištění, úrazové pojištění, pojištění majektu, aut - hypotéky, úvěry.

Služby - vymáhání pohledávek mimosoudní cestou - inkaso pohledávek - nákup a prodej pohledávek - ekonomické poradenství.

Služby - pojišťovací makléři - pojištění průmyslu, podnikatelů a živnostníků.

Služby: - znalec - znalecké posudky - oceňování podniků a koncernů, cenných papírů, pohledávek, nehmotného majetku

Služby - psycholog - psychoterapie - znalecká činnost v oboru psychologie a pedagogiky - koučování. Další provozvna - adresa: Ovocný trh 11, Praha 1.

Služby: - pojišťovací makléři - pojištění vozidel, majetku a odpvědnosti, životní pojištění