FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnické práce, daňové poradenství.

Služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství.

Daňové poradenství: -zastupování před správcem daně -zpracování účetnictví -kontrola účetnictví z pohledu daní -odklad podání daňového přiznání.

Činnost: -účetnictví -daňové poradenství.

Soudní znalec obor oceňování nemovitosti. Odhady, odhadce, oceňování, ceny, cena nemovitostí, majetku.

Projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projektant, projekční práce -architekt -bytová, občanská stavba, stavba pro podnikání Soudní znalec, znalecké posudky, posudek, odhadce. Ceny, cena a odhady nemovitostí, odhadce. Převody, oceňování nemovitostí, smlouvy, odhady.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

Společnost APART development s.r.o. Vám pomůže investovat do nemovitostí.

Poskytujeme poradenství pro domácnosti, firmy i veřejný sektor v oblastech energie, financí, staveb a dalších.

Nabízím zpracování tržních odhadů cen nemovitostí a znaleckých posudků pro byty, rodinné domy, pozemky, zahrady a chaty. Tržní ocenění nemovitostí pro účely dědického řízení, rozvodového řízení a soukromé účely. Dále vypracování darovacích a kupních smluv, odhad nájemného a pasporty staveb.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Helena Kocábová se zaměřuje na oceňování nemovitostí a služby v oblasti znalce ekonomiky.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Czech TAX Management, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti daňového poradenství a účetnictví. Nabízí pomoc s daňovými přiznáními, optimalizací daní a zastupováním před finančními úřady.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Hana Došková se zaměřuje na vedení účetnictví, daňové evidence a s tím související poradenství.

Daňové poradenství Vedení účetnictví

Služby: -půjčka, půjčky -vedení účetnictv -vedení přehledu hospodaření pro soukromé firmy, restaurace a pohostinství.

Pojištění: - penzijní, životní pojištění - úrazové pojištění . povinné ručení - podnikatelské subjekty, firmy - pojištění domácností, nemovitosti