FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního účetního nebo daňového poradce ve Znojmě a okolí, můžete se obrátit na Bc. Michaelu Novákovou. Je to absolventka Soukromé vysoké školy ekonomické ve Znojmě, která má bohaté zkušenosti s účetnictvím větších firem i drobných podnikatelů. Nabízí komplexní a cenově dostupné služby v oblasti účetnictví a ...

Advokátní kancelář Lisko & Vala s.r.o. se zaměřuje na poskytování právní služeb v oblasti práva občanského, obchodního, rodinného, trestního a mnoho dalších.

Společnost FinHeads, s.r.o. poskytuje služby finančního poradenství.

Společnost IBS-GROUP S.E. zajišťuje v oblasti pojištění kompletní servis - ať už pojištění průmyslových a podnikatelských rizik, zemědělské, občanské pojištění, pojištění obecního majetku, risk managementu. Také poskytujeme finanční služby.

ZN Daně s.r.o. se zaměřuje na účetnictví, daňová přiznání, poradenství ve Znojmě.

Aukční server pro nákup, prodej zboží

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

-Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pronájem a ...

Raiffeisen stavební spořitelna, oblastní pracoviště, nabídka, služby: -stavební spoření (státní podpora k ročním úsporám) -úvěry ze stavebního spoření -překlenovací úvěry -sepsání smlouvy, změny smlouvy -poradenské služby, klientský časopis.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik - povinné ručení - pojištění firemního majetku.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik. - povinné ručení - pojištění firemního majetku.

Služby: -pojištění -povinné ručení -pojištění firemního majetku -životní, majetkové -úrazové -důchodové -penzijní -odpovědnosti občanů -domácností a budov -cestovní -zemědělské. -hypotéční úvěry -investování fin.protředků Otevírací hodiny: Po, St: 9:00-17:00 hod. Út, Čt: 9:00-16:00 hod. Pá: 9:00-12:00 hod.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.