FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Zprostředkování, služby: -pojištění životní, privátního majetku a odpovědnosti, cestovní, havarijní, povinné ručení

Zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny jednatelství: Pondělí: 08:00 – 12:30 hod. / 13:00 – 16:00 hod. Úterý: Neúřední den Středa: 08:00 – 12:30 hod. / 13:00 – 17:00 hod. Čtvrtek: 08:00 – 12:30 hod. / 13:00 – 16:00 hod. Pátek: 08:00 – 12:30 hod. / 13:00 – 15:00 hod. Sobota, neděle, svátky: Zavřeno

Nabídka kompletního servisu ve všech sektorech pojištění se specializací na pojištění velkých průmyslových a komerčních rizik.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky. - poskytování daňového poradenství - nabídka zastupování při vymáhání pohledávek.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání. Poradenství v oblasti financí.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Nabídka Daňového poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, vedení daňové evidence.

Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství - insolvenční správa, řízení: -správa podniků - předběžná správa - zastupování ve věřitelských výborech - zpracování insolvenčních návrhů - zpracování návrhů na oddlužení - sepisování přihlášek věřitelů.

Spolupráce s více pojišťovnami. Zprostředkování - pojištění osob, pro firmy a dopravce, zdravotníky: - pojištění odpovědnosti za škodu, majetkové - životní a úrazové pojištění - podnikatelské pojištění - pojištění právní ochrany - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel. Služby: - pomoc při likvidaci škodné události.

Finanční poradenství - poradce v oblasti financí a investic. Služby finančního makléře.

Zprostředkovatelská činnost v oblasti právních, ekonomických, pojišťovacích a realitních služeb. Obchodní činnost s cennými papíry a diamanty.

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování - nabídky práce, zaměstnání. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.