FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - podnikatelské, finanční a ekonomické poradenství - insolvenční správa, řízení: -správa podniků - předběžná správa - zastupování ve věřitelských výborech - zpracování insolvenčních návrhů - zpracování návrhů na oddlužení - sepisování přihlášek věřitelů.

Spolupráce s více pojišťovnami. Zprostředkování - pojištění osob, pro firmy a dopravce, zdravotníky: - pojištění odpovědnosti za škodu, majetkové - životní a úrazové pojištění - podnikatelské pojištění - pojištění právní ochrany - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel. Služby: - pomoc při likvidaci škodné události.

Finanční poradenství - poradce v oblasti financí a investic. Služby finančního makléře.

Činnost: - advokátní kancelář - občanské právo - trestní právo - obchodní právo.

Nabízím služby investičního a majetkového konzultanta. Poskytuji kompetentní investiční poradenství a zprostředkování investic pro malé i velké investory.

Nás profesionální server se zabývá volnou inzercí v oblasti půjček, úverů a hypoték. Ať už potřebujete půjčit, či chcete využít volné inzerce je pro vás inzertní server Inzerátypůjčky tou pravou volbou. Najdete u nás velikou a přehlednou nabídku půjček.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Obchodní činnost. Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -finanční poradenství -úvěry, pojištění nemovitostí -investování.

Správa a údržba nemovitostí. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Vedení účetnictví.

Advokátní kancelář -zaměření na občanské, obchodní, finanční a daňové právo.

Účetní služby: -celoroční vedení účetnictví -jednoduché -podvojné -personalistika -mzdy -evidence DPH -daňová přiznání -konzultace.

Účetní a daňového poradenství

Ekonomické poradenství: -daňová evidence -vedení účetnictví

Leasing: - strojní zařízení a technologie - dopravní prostředky - výpočetní technika.

Účetnictví: - vedení jednoduchého účetnictví - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd - zpracování daňových přiznání - zastupování na úřadech - účetní poradenství - poradenství k daňové problematice - auditorská činnost.

Poradenství: -ekonomické -organizační.