FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna.

Stavební spoření: -poradenská kancelář -hypotéky -úvěry.

Daňové poradenství - vedení účetnictví - personalistika a mzdy.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - vedení personální agendy - zpracování mezd

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňová evidence - mzdová agenda

Služby: - zprostředkování pojištění

Vedení účetnictví - daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství - vedení účetnictví - finanční poradenství

Vedení účetnictví a daňové poradenství - vedení mzdové agendy - daňová přiznání - ekonomické a finanční poradenství - účetnictví právnických osob.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna

Vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy. Poskytování ekonomického a organizačního poradenství.

Správa a údržba nemovitostí -zajišťování běžných oprav a udržovacích prací na základě vystavené objednávky vlastníky -zajišťování dodávek potřebných energií a služeb, včetně jejich vyúčtování -zajišťování předepsaných revizí -vedení podvojného účetnictví -zavedení samostatného bankovního účtu -předkládání měsíčních přehledů o příjmech a ...

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Advokátní kancelář. Insolvenční správce.

Advokátní kancelář: -advokátní služby -právní poradenství -občanské právo -rodinné právo -obchodní -insolvenční -trestní -pracovní -správní právo -komunální -právo Evropských společenství.

Advokátní kancelář: -občanské, obchodní, pracovní a trestní právo.

Notářské služby. Ověření převodu nemovitosti, notářské úschovny, závěti, majetkové smlouvy manželů, snoubenců, ověřování, osvědčení, dědictví, vydědění. Výpisy z informačních systémů veřejné správy.

Působíme v oblasti informačních technologií, účetní, daňové a mzdové oblasti a v oblasti získávání dotací z EU.

Údržba a opravy - motorová vozidla Komplexní služby - kamerové systémy Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Daňové poradenství Správa - majetek - nemovitosti Reklamní činnost Stavební práce Zámečnické práce

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Pronájem: -průmyslové a kancelářské prostory Služby: -finanční účetnictví -zakládání společností - poradenství

Služby: - zajištění dotací pro veřejnoprávní subjekty – obce, města, sdružení obcí, ale i malé a střední firmy - kompletní zajištění potřeb v oblasti regionálních rozvojových projektů - vydavatelská činnost - lektorská činnost

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..