JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Leasing Finanční a operativní leasing. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje.

Advokátní kancelář. Mgr.Gracík Aleš 495491033

Nabízíme bankovní služby (včetně elektronického bankovnictví) ve finančních centrech a na kterékoli poště v ČR a firemní i soukromé účty.

Služby: -poradenské: -účetní (podvojné i jednoduché), -ekonomické, -právní.

Firma poskytuje: -finanční leasing: -dopravní technika -stroje, zařízení -nemovitosti. Obchodní činnost.

Advokátní kancelář-služby: -JUDr. Jaroslav Veska: -obhájce ve věcech trestních -právo obchodní, občanské -právo rodinné, pracovní -mobil 602392503 -JUDr. Šárka Vesková: -obchodní společnosti -bytová problematika -převody nemovitostí -rodinné právo -mobil 602309033.

Provádí služby: -vedení účetnictví (jednoduché i podvojné) -ekonomické poradenství (daňové i konkurzní) -zastupování před úřady.

Organizační a ekonomické poradenství.

Činnost: kompletní vedení daňové evidence kompletní vedení účetnictví kompletní zpracování mzdové evidence kompletní personální evidence. Realitní kancelář.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Služby: - daňové poradenství - účetní poradce, ekonomické, účetnictví - účetní a auditorské činnosti a jejich revize. Sídlo firmy: AZ CREDIT s.r.o. Palackého 359 Hradec Králové 500 03

Společnost DC Corporation s.r.o. nabízí kompletní služby v oblasti: - Vedení daňové evidence - Vedení účetnictví - Zpracování mezd - Daňové přiznání - Ekonomické, účetní a daňové poradenství - Kontakt s úřady

Služby, práce: -vedení účetnictví -daňová evidence.

Ladění, opravy, znalecké posudky: -klavíry, pianina.