JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - daňové poradenství - zpracování daňového auditu - vedení daňové evidence.

Advokátní kancelář. Právní poradenství.

Nabídka projekční činnosti v zahradní a krajinářské architektuře, projektování biokoridorů a biocenter v rámci ÚSES. Dokumentář a posudkář EIA a konceptář SEA podle zám č. 100/2001 Sb., v platném znění. Soudní znalec v oboru zahradnickém a ekonomika a zemědělství /oceňování dřevin, statika stromů/. projekty drobné zahradní architektury ...

Aukční a dražební společnost, provádění veřejných dražeb a)dobrovolných, b) nedobrovolných, prodej nemovitostí z konkursů, veřejná výběrová řízení, řešení exekucí, vymáhání pohledávek, právní poradenství

Advokátní kancelář: - právní poradenství - insolvence - specializované právní služby

Provádění veřejných dražeb (dobrovolné, nedobrovolné) Realitní činnost Prodej nemovitostí z konkursů Veřejná výběrová řízení Řešení exekucí, oddlužení Vymáhání pohledávek

Výkon činnosti insolvenčního správce

Vedení účetnictví: - zpracování ročních účetních závěrek - vypracování daňových přiznání - personalistika a zpracování mezd - správa bytových domů - ekonomické a finanční poradenství - rekonstrukce účetnictví - elektronické zpracování knihy jízd - skladová evidence - zastupování na úřadech (FÚ, OSSZ, zdrav. pojišťovny)

Nejlevnější autopůjčovna v ČR, která působí převážně na území Prahy, Hradce Králové a Pardubic. Zabýváme se také nabídkou operativního leasingu.

Kompletní ucelené služby na devizovém trhu. Devizy-bezhotovostní operace: - nákup a prodej deviz převodem z účtu na účet - devizové konverze - platby do zahraničí, inkasa ze zahraničí - devizové poradenství, včetně aktualit z devizových trhů pro stálé klienty. Valuty-hotovostní operace: - nákup, prodej valut - výkup kovových ...

Poradenství: - ekonomické, finanční, daňové - účetnictví. Zprostředkování.

Vedení účetnictví a účetní poradenství: - zpracování mezd - daňová přiznání. Prodej: - užitkové automobily IVECO všech typů. Společník firmy STRATOS AUTO.

Služby: - ekonomické poradenské - zpracování účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Služby: - účetnictví, kontrola, daňové poradenství - vzdělávání, mimoškolní výchova. Prodej: - pevná paliva, uhlí, koks.

Provádí: - obchodní činnost - účetní a ekonomické poradenství - vedení účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Zakládáme a prodáváme firmy a ready-made společnosti, které nikdy nepodnikaly a mají splacený základní kapitál (a.s., s.r.o., SE - evropská akciová společnost, OffShore společnosti).