JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - ekonomické poradenství.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Advokátní kancelář Hradec Králové poskytuje právní služby v oblasti autorského, obchodního, občanského práva a při soudním a mimosoudním vymáhání pohledávek. Advokátní kancelář Hradec Králové se specializuje na autorské právo a právo duševního vlastnictví, a to zejm. na spory o autorské licenční poplatky, které jsou často neoprávněně vymáhány ...

Účetní služby: -daňové poradenství - rekonstrukce učetnictví - zpracování mzdy - zastupování při jednání s úřady

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - vedení mzdové agendy.

Specializujeme se na obchodní, občanské a rodinné právo, exekuce, správu a vymáhání pohledávek.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové agendy - zpracování mezd a personalistiky.

Nabídka investičních příležitostí a podnikatelských záměrů.

Soudní znalec v oboru patenty a vynálezy.

Finanční poradenství - zprostředkování půjček, úvěrů a pojištění.

Firma Apis, Vladimír Nasibulin se specializuje na znalecké posudky v oblasti hospodářské úpravy lesů. Dále vyhotovuji znalecké posudky a odhady cen dřevin, rostlin a lesů. Realizuji školení a kurzy pro lesníky. Znalecké posudky pro odhady cen: - rostlin - okrasných dřevin - stromů - dřeva - lesních porostů, včetně škod na lesních ...

UniCredit Leasing CZ, a. s., je univerzální společností nebankovního financování se silným finančním zázemím renomované evropské bankovní skupiny UniCredit.

Advokátní kancelář Hradec Králové nabízí právní služby v oblasti občanského, obchodního práva a při vymáhání pohledávek.

Komplexní nabídka finančních produktů. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Daňová a účetní kancelář - daňové a účetní poradenství - vedení mzdové agendy.

Insolvenční poradenství - specializace na osobní bankrot fyzické osoby a oddlužování.

Vedení účetnictví - daňová evidence - ekonomické poradenství.

Dlouhodobý pronájem vozů - autopůjčovna - operativní leasing - nehodový servis - odhady nemovitostí - nebankovní půjčky

Daňový poradce. Vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování daňového poradenství.