FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.
Ing. Marek Hanáček

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Zprostředkování: - pojištění - úrazové, hmotná zodpovědnost, majetku, pro podnikatele - penzijního připojištění.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy.

Bezpečnostní služba Právní služby

Advokátní kancelář - generální praxe

Evidence DPH - silniční daň - daňová přiznání Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mezd - poradenství

Miroslav a Marta Vobořilovi Vedení a zpracování daň. evidence a podvoj.účetnictví Zpracování daňových přiznání, mzdové agendy www.ucetnictvi-voborilovi.cz Komponování filmové a scénické hudby www.ucetnictvi-voborilovi.cz Pořizování nahrávek v novém nahrávacím studiu v Hořicích Přímý záznam na 24 stop, ...

Advokátní kancelář - občanské, obchodní a pracovní

Auditorské služby Daňové poradenství Účetní poradenství - daňová evidence

Advokátní kancelář - právo občanské, pracovní, přestupkové, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Mimosoudní vymáhání, odkup a správa pohledávek. Zajištění uznání dluhu, návrh na platební rozkaz. Zprostředkování obchodních kontaktů.

Galerie Na hrázi a muzeum vody. Galerie. Soudní znalec.

Vedení účetnictví - jednoduché i podvojné Zpracování mezd, roční uzávěrky, daňového přiznání.

Zajišťujeme komplexní právní servis ve všech oblastech práva České republiky, Evropského práva a práva s mezinárodním prvkem. Poskytujeme právní porady v obchodních, osobních i rodinných záležitostech, sepisování smluv a jiných listin, zastupování v řízení před soudy a správními orgány, mimosoudní jednání.