JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ekonomické poradenství - poradenství v oblasti financování Organizační poradenství

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS. Služby: - zprostředkování stavebního spoření - poskytování úvěrů - penzijní připojištění - sjednání pojištění bytů a nemovitostí.

Směnárna. Nákup, prodej: - valuty.

pobočka. Směnárna. Nákup, prodej: - valuty.

Oceňování nehmotného majetku Patentová ochrana - registrace patentů, vzorů, ochranných známek, licencí

Obchodní zastoupení - Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS. Služby: - stavební spoření - poskytování úvěrů, úvěry - penzijní připojištění.

Služby, poradenství: - účetnictví - vedení mzdové agendy - zastoupení na úřadech a při kontrolách - přiznání dani z příjmu, DPH - ekonomické poradenství.

Účetní firma. Poradenství: - ekonomické poradenství - vedení účetnictví - mzdová agenda - daňová přiznání - styk s úřady ve finančních záležitostech.

Finanční poradenství Poskytuje - úvěry - hypotéky

Pojišťovací makléř

Finanční poradenství. Služby, zprostředkování: - PENZIJNÍ FONDY - penzijní připojištění - POJIŠTĚNÍ - pojištění, životní pojištění - STAVEBNÍ SPOŘENÍ - INVESTIČNÍ FONDY, investice - ČP Invest investiční společnost, a.s. - Realtia investiční společnost, a.s. - ZDRAVOTNÍ POJIŠTĚNÍ.

Účetní firma. Služby: - vedení účetnictví - daňové, ekonomické poradenství - daňový poradce.

Obchodní zastoupení Českomoravské stavební spořitelny. Poradenské centrum. Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS. Služby: - stavební spoření (s liškou) - poskytování úvěrů - penzijní připojištění (Českomoravský penzijní fond, ČMPF) - sjednání pojištění bytů a nemovitostí.

Obchodní zastoupení, obchodní zástupce: - pojišťovna, pojištění.

Inženýrská činnost: - stavební rozpočty.