FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Tradiční aplikace pro monitoring veřejných rejstříků, zejména rizikových faktorů jako je vstup do insolvence, neplacení DPH, exekuce na podíl ve společnosti apod. Sledování fyzických i právnických osob. Budete upozorněni e-mailem na důležité informace o vašich dlužnících, zákaznících, obchodních partnerech apod.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence a majetkových daní. Připravíme podklady pro projekty, úvěry, banky, leasingy a další. Příprava smluv, fakturace, provádění platebních příkazů, zastoupení na úřadech.

Nabízíme výhodné řešení dluhů, exekucí, nevýhodných úvěrů. marcela.krejsova01@gmail.com Jste ve špatné finanční situaci, nezvládáte splácet měsíční náklady, dluhy, spotřebitelské úvěry, hrozí vám exekuce, nebo už exekuci máte, pomůžeme vám. S každým klientem jednáme individuálně a snažíme se mu poskytnout co nejvýhodnější řešení jeho tíživé ...

Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě a pobočkou ve Vítkově poskytuje kompletní právní služby v oblasti občanského, rodinného a trestního práva jako je návrh na rozvod, vymáhání pohledávek, tvorba smluv aj. Působí jako obhájce i žalobce a zajišťuje také advokátní úschovy finančních prostředků a listin. V rámci své činnosti ...

Hrozí vám zákaz řízení, vybodování? Zadrželi vám řidičský průkaz? Zastoupíme vás před správním orgánem jak prvního, tak druhého stupně. Zastoupíme vás i před soudem v případě trestného činu. O svůj řidičák nepřijdete. Odborná konzultace zdarma.

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Úterý 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Středa 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Čtvrtek 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Pátek 8.00 - 12.00

Insolvenční správce a likvidátor Služby: - znalecké posudky a odborné odhady v oblastech: - ocenění podniku, nehmotného majetku, pohledávek, cenných papírů, přístrojů, strojů, technologických celků, fúze, nemovitosti.

Oceňování - podniky - movitý a nemovitý majetek - nehmotný majetek a majetková práva - pohledávky a závazky - hodnoty obchodních podílů a cenných papírů

Znalecký ústav zpracovává znalecké posudky a odborná vyjádření v oboru ekonomika. Provádíme ocěňování nemovitostí a podniků, oceníme Váš majetek. Oceníme také pohledávky, cenné papíry, taktéž oceníme majetková práva.

Soudní znalec: - oceňování vozidel, strojů, movitých věcí a analýza dopravních nehod.

Znalecké posudky - odhady - obory ekonomika a strojírenství

Statické posudky v oblasti malé statiky, jako je porucha konstrukce, dílčí stavební úpravy, rekonstrukce bytového jádra apod.

Advokátní kancelář. Právní (právnické) služby: - obchodní právo - občanské právo - nemovitosti - pracovní právo - právo duševního vlastnictví - insolvenční právo - vymáhání pohledávek - stavební právo - pojišťovací právo - trestní právo.

Advokátní kancelář JUDr. Šárky Apltauerové z Ostravy se specializuje na rodinné právo - návrhy na rozvod, výživné, dohoda o vypořádání společného jmění manželů, a na insolvenční právo - sepisování návrhů na oddlužení. Dále řeší záležitosti týkající se obchodního i občanského práva, dědického práva, pracovního a trestního práva i exekucí. Naši ...

Notářská kancelář JUDr. Josef Kawulok poskytuje svým klientům zcela plný a komplexní rozsah notářských činností. Máme více než třicetileté zkušenosti v oboru a zakládáme si na komplexním přístupu ke klientovi a jeho potřebám. Jsme Vám nápomocni při zakládání společností, ověřování pravosti podpisů, sepsání manželské či předmanželské smlouvy a ...

Účetní služby. Vedení účetnictví, daňové a mzdové evidence, zpracování daňových přiznání. Ekonomické poradenství.

Služby: - daňový poradce - daňové poradenství

Služby: - poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.