FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Firma eCENTRE, a.s. porovnává ceny na trhu a zajišťuje nejvýhodnějšího dodavatele elektřiny a zemního plynu a zprostředkovává výhodný a kvalitní nákup potravin, drogerie i kancelářských potřeby. eCENTRE, a.s. pomáhá snižovat provozní náklady a zajistí ty nejlepší podmínky pro domácnosti, hotelové řetězce, obce, města, firmy a to vše od ...

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Nebankovní finanční společnost: - nebankovní půjčky - nebankovní americké hypotéky.

Služby: - finanční makléř - finanční poradenství - vyplácení exekucí a věřitelů - refinancování nevýhodných půjček - konsolidace úvěrů - úvěry, hypotéky, půjčky

Služby - elektronická advokátní kancelář - právní pomoc v oblastech elektronické advokacie (software. elektronické komunikace, ochrana osobních údajů, ...).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro ...

Služby: - administrace veřejných zakázek - poradenství - vymáhání pohledávek

Vedení účetnictví a poradenství. Zpracování: - daňové přiznání, daně - mzdy - personalistika. Vedení účetnictví.

Inženýrská a investorská činnost: -příprava a realizace staveb. Stavební činnost, stavby: -včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Projektová činnost, projektování ve výstavbě. Zprostředkovatelská činnost. Nákup a prodej nemovitostí.

Komplexní služby v oblasti vedení účetnictví poskytuje svým zákazníkům paní Ingrid Kačmaříková. Nabízím vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, roční zúčtování daně, zpracování mezd a také zastupování klientů na úřadech. Kancelář naleznete na adrese Nádražní 545/166, Ostrava. Účetnictví, služby: - vedení a ...

Společnost K FINANCE s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence pro podnikatelské subjekty v Ostravě a okolí. V rámci naší činnosti zajišťujeme komplexní servis, našim zákazníkům nabízíme účetní a daňové poradenství, zpracování mzdové a personální agendy, dále přípravujeme podklady a daňová přiznání včetně ...

Služby: - finanční poradenství

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdy a personální evidence.

Poradenství v oboru účetnictví, daní a personalistiky Poskytování virtuálního sídla pro Vaši firmu

Pobočka. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Pobočka. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Pobočka, oblastní ředitelství. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.