FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
MIFIN s.r.o. je společnost, která se zabývá směnárenskou činností a dalšími finančními službami. Máte-li potřebu směnit peníze, koupit dálniční známku, nebo poslat peníze do zahraničí, navštivte jejich pobočku na Masarykově náměstí 3090/15 v Ostravě. Tam vás čeká profesionální a příjemný personál, který vám nabídne výhodné kurzy, rychlé a ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Optimalizace daní. Zpracování mezd a vedení personalistiky.

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Účetní firma: - vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Finanční a pohledávková agentura. Komplexní správa pohledávek. Odkup pohledávek. Poradenství v oblasti exekucí a insolvencí. Bezpečnostní, detektivní služby.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Služby: - zpracování účetnictví: - zpracování agendy DPH - zpracování mzdové agendy - zpracování daňových přiznání - zpracování ročních uzávěrkových operací. Účetní poradenství.

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Společnost Negotin s.r.o. zajišťuje expertní právní služby.

Již od roku 1998 poskytuje naše společnost svým zákazníkům komplexní ekonomické služby.

Asistenční služba. Komplexní řešení dopravních nehod. Soudní znalec v oborech: - ekonomika - ceny a odhady motorových vozidel. Bezplatné zapůjčení náhradního vozidla.

Komplexní služby v oblasti pojištění a řízení rizik. Nabídka pojištění: - havarijní - odpovědnosti z provozu vozidla - podnikatelů, firem - domácnosti - pojištění obytných budov - životní - úrazové.

Makléřská společnost-pojišťování rizik při podnikání: -pojišťovací makléř, pojišťovací agent -pro podnikatele, firmy, státní správu, města, obce, kraje -tvorba pojistných smluv, optimalizace, správa -likvidace pojistných událostí -školení zaměstnanců klienta -VIP servis pro majitele a management.

Finanční poradenství - porovnání cen pojištění a úvěrů - nejvýhodnější nabídky pojištění, penzijního připojištění, hypotečních úvěrů. Pobočka Český Těšín - adresa: Sokola-Tůmy 282/1, 737 01 Český Těšín - tel. 602 668 494 - e-mail: eva.rabenseifnerova@activitypartner.cz.

Investiční společnost PERCORSO COMUNE s.r.o. s mezinárodní působností.

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny

Obchodní zástupce: -Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví -personalistika -mzdy

Společnost Gekam CZ, s.r.o.se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek.

Advokátní kancelář na generální praxi. Zaměřuji se na právo exekuční, rozvodové, dědické a na právní služby spojené s převodem nemovitosti.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.