FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetní poradenství. Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Zpracování mezd. Personalistika. Daňové poradenství.

Nabízíme služby v oblasti financí, půjček a financování investic. Zajišťujeme překlenovací půjčky. Poskytujeme investiční poradenství a hypoteční servis. Zabýváme se oddlužením klienta i zastupováním před exekutorem a odkupem krátkodobých pohledávek.

Advokátní kancelář - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Auditorské ověřování, audity. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňových evidencí. Metodika a školení daní a účetnictví.

Poskytujeme: - hypotéky - nebankovní úvěry - půjčky.

Služby: - ekonomické a daňové poradenství - vedení účetnictví - fúze, rozdělení, založení. likvidace firem - vedení personální agendy - audity.

Nabízíme externí vedení účetnictví v Ostravě, Bohumíně a okolí. Služby pro živnostníky, drobné podnikatele a malé firmy s možností docházení k Vám do kanceláře. Pro živnostníky máme připraveny speciální služby a poradenství. Více informací naleznete na webových stránkách společnosti.

Daňové a účetní služby. Vedení účetnictví, daňová evidence. Účetní poradenství.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, rodinné, trestní, směnečné, pracovní, korporační, závazkové a konkurzní právo - nekalá soutěž - nemovitosti.

Finanční poradenství pro občany, rodiny a podnikatele: - investice, majetkové poradenství, - úvěry, hypotéky, - pojištění, - osobní finanční plány, - finanční poradenství a konzultace.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Poskytování hotovostních půjček oproti zástavě auta, nemovitosti, zlata, elektro atd. Dále také výkup zlata, veškeré elektroniky, nářadí atd.

Naše společnost prodává ve svém webovém obchodě investiční zlato, zlaté slitky, zlaté a stříbrné mince. Spoření do zlata a stříbra je vhodné i pro drobné investory. Zaručujeme bezpečný a diskrétní nákup, rovněž tak i výkup.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Provádění dobrovolných dražeb Oceňování nemovitostí Poradenství

Společnost Agrippa-consult spol. s r.o. již od roku 1995 působí v oblasti poskytování auditorských služeb, zabývá se daňovým poradenstvím a vedením účetnictví. Důraz klade na individuální přístup ke každému klientovi s cílem jeho maximální spokojenosti. V rámci své činnosti společnost Agrippa-consult spol. s r.o. poskytuje tyto služby: Audit ...

- vedení účetnictví (podvojné účetnictví) - vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) - vedení personální a mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství - zpracování daňových přiznání, přehledů pro zdr.pojišťovny, OSSZ - zpracování výkazů pro statistiku - vypracování výkazů INTRASTAT

Půjčky. Nebankovní úvěry. Pobočky: - Ostrava - Zábřeh, Výškovická 116 - tel.: 731580532 - Opava, Horní náměstí 48 - tel.: 603547049 - opava@nebankovni-dum.cz - Bruntál, Ruská 7 - tel.: 602755313 - Krnov, Štursova 3 - tel.: 732134467.