FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Finanční služby: - refinancování půjček a úvěrů bankovní i nebankovní sektor - půjčky s ručením družstevním bytem - půjčky s ručením nemovitosti domu, bytu, pozemku - řešení a vyplácení exekucí, zástav - půjčky na exekuce - řešení a vyplácení nemovitostí před dražbou a oddlužení.

Finanční poradenství. Zajištění: - znalecké posudky. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Personalistika, mzdy, daňové přiznání.

Ekonomicko-finanční a strategické analýzy: -oceňování společností, -reportingové systémy -podnikatelské záměry a plány -operativní a strategické modely -plány a rozpočty -kalkulace, kontroling.

Účetnictví pro malé a střední firmy. Nabízíme: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - zpracování daňových přiznání, vnitropodnikových směrnic

Daňové poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy.

Všeobecné právní poradenství zdarma. Problematika předlužení (fyzické, právnické osoby).

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Pojišťovací makléřská společnost: - pojištění majetku, odpovědnosti, technických rizik, přerušení provozu.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - mzdy - personální agenda.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Advokátní kancelář: - trestní právo.

Advokátní kancelář: - generální praxe - cizinecké právo azyl, uprchlictví.

Provádění veřejných dobrovolných i nedobrovolných dražeb. Kancelář: - Vsetín, Hlásenka 1673.