FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Pojistně makléřská společnost. Komplexní služby v oblasti pojištění a řízení rizik. Pojištění firem a osob.

Služby: - auditorské, audity - ekonomické - účetnictví - mzdy - daňové poradenství.

zpracování daňových přiznání vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) - účetnictví (podvojné účetnictví) - personální a mzdové agendy - účetnictví neziskovek, sdružení, církví a družstev rekonstrukci účetnictví / daňové evidence poradenství, konzultace, zastupování na úřadech výpočet povinnosti registrace a plateb DPH

Daňový poradce. Komplexní služby - daňové poradenství, účetní poradenství, daňové přiznání, odklad daňového přiznání, zastupování před správcem daně. Školení, kurzy účetnictví a daní.

Oddlužení dle Insolvenčního zákona - zastavení nárůstu dluhů, ochrana před věřiteli a exekutory, oddlužení, likvidace až 70-ti % dluhů.

Účetní kancelář: - účetnictví pro malé a střední firmy - zpracování daňového přiznání, mzdové agendy - skladová evidence.

Oceňování: - majetek podniků - stroje, strojírenské technologie a systémy - věci movité - motorové vozidĺa - nemovitosti - nehmotný majetek. Soudní znalec, znalecké posudky: - autoopravárenství - analýza dopravních nehod.

Autobazar: - prodej zánovních automobilů - po 1. majiteli - se zárukou - pojištění vozidel.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd (mzdy) - daňové přiznání, zpracování daně.

Činnost: -investorská -inženýrská -poradenská-oblast stavebních investic. Stavby: -příprava -technický dozor investora -zajištění projektové dokumentace pro veškeré druhy staveb.

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Komplexní stavební činnost. Půjčky, konsolidace, úvěry, výplaty exekucí

Správce konkurzní podstaty. Likvidace firem.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování mezd.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Vedení účetnictví. Daňová evidence, daňové přiznání. Zastupování na úřadech.

Poradenství, sjednávání smluv: -životní pojištění -penzijní připojištění.

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...