FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Financování osobních a užitkových vozidel. Zprostředkování úvěru a leasingu. Prodej vozidel.

Spotřebitelský úvěr: - osobní, užitkové, nákladní automobily a autobusy. - nová i starší dopravní a manipulační technika. - osobní, užitkové a nákladní vozy. - úvěrové financování

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Daňové poradenství. Centrála: - Kratochvílova 562/1, 70200 Ostrava, tel.:596 114 716.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Finanční poradenství: - životní pojištění - havarijní pojištění - hypoteční úvěry - povinné ručení - pojištění domácností a nemovitostí - úrazové pojištění - osobní účty - podílové fondy.

Personální a mzdová agenda: - vedení mzdového účetnictví - účetní poradenství.

Pojišťovací služby: - životní pojištění - cestovní pojištění - havarijní pojištění.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování - mzdy, daně, personalistika - ekonomické poradenství - auditorské služby.

Investice: - pro drobné, střední a velké investory - zajímavé zisky podložené garancí. Financování - řešení finančních problémů: - exekuce - dražby - vyčištění listu vlastníka - oddlužení dle zákona, odpuštění 70% dluhů.

Pojišťovací agent, poradce České pojišťovny. Pojišťovna, pojištění: - životní - úrazové - důchodové - povinné ručení a havarijní pojištění - odpovědnosti občanů - bytů, domácností a budov - chaty a chalupy - cestovní.

Právní linka je profesionální právní poradna. Na vaše dotazy odpovídají právníci s dlouholetými zkušenostmi s poskytováním právní pomoci v právní poradně. Telefonická právní poradna a právní poradna online jsou placené služby. Rady jsou profesionální, odborné a finančně dostupné pro každého z vás. Telefonická právní poradna je v provozu každý ...

Poradenství v oblasti: - finanční, ekonomické - pojištění - investiční, investice - financování bydlení - optimalizace výdajů.

Daňový poradce. Služby: - účetnictví - ekonomika. Zpracování: - daňová evidence - mzdy, personalistika. Rekonstrukce účetnictví.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Mzdová agenda.

Služby: - vedení daňové evidence - zpracování účetnictví a mzdové agendy (mzdy) - daňové poradenství.

Účetnictví. Účetní služby. Vedení, zpracování: - daňová evidence - účetnictví pro malé firmy (do 25 zaměstnanců) - mzdová agenda - daňová přiznání. Sídlo firmy: - Zelená 3026/43, Ostrava - Moravská Ostrava.

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.