FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poradenství: - účetní - ekonomické. Služby: - audity. Sídlo firmy: - Mojmírovců 1246/34, Ostrava - Mariánské Hory.

Služby: - advokátní kancelář, právník, trestní právo.

Obchodní zástupce Allianz pojišťovny, pojišťovací poradce.

Služby: - programování na zakázku - tvorba webových stránek - vedení účetnictví a daňové evidence. Prodej - software: - operační systémy Windows - programy Úroky z prodlení a Úvěry z Fondu rozvoje bydlení.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenství.

Znalecká kancelář. Soudní znalec v oboru oceňování nemovitostí.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

Advokátní kancelář. Právní služby. Zaměření na právo: - obchodní - nemovitostí - geologické a horní - pracovní - sporná agenda.

Realitní a dražební kancelář. Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti.

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.

Služby, poradenství: - účetnictví. Ekonomické poradenství.

Poradenský a účetní servis. Poradenství: - daňové - expertní poradenství pro krizové řízení firem - podnikatelské. Účetní služby. Vedení: - účetnictví - personální a mzdové agendy. Zpracování: - daňové přiznání. Likvidace společnosti, zpracování a příprava společnosti na průběh konkurzního řízení. Sídlo firmy: - Palkovice 718, ...

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Úvěry a půjčky: - zástava nemovitostí. Exekuce, dražby, soudcovské a exekutorské zástavní právo na nemovitostech.

Nebankovní půjčky zástavou nemovitostí (RD, chaty, bytu v os. vl., i bytu družstevního) až na 30 let. Řešíme vyplacení dluhů na nemovitostech, exekuce, dražby nebo nevýhodné zástavy. Neplatíte žádné poplatky předem! Zdarma odhad nemovitostí, v případě vašich dluhů zdarma obvoláme vaše věřitele, exekutorské úřady, finanční úřady atd. Nabízíme ...

Advokátní kancelář poskytující právní služby v oblasti práva občanského, pracovního, rodinného a obchodního.