FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské, trestní, správní, pracovní a stavební.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Koordinátor BOZP na staveništi. Soudní znalec - obor bezpečnost práce. Zavádění systému OHSAS a ISO.

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Kompletní účetní servis: vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, vedení mzdové a personální agendy, účetní poradenství

Komplexní nabídka pojišťovacích služeb: - povinné ručení, havarijní pojištění vozidel - pojištění majetku a odpovědnosti, průmyslu a podnikatelů, cestovní pojištění, životní pojištění.

Služby: - konzultace, poradenství k reklamacím zboží a služeb - poradenství k problematice spotřebitelů, jejich obraně a vzdělávání k Občanskému zákoníku a Zákonu na ochranu spotřebitelů

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Účetní kancelář: - vedení podvojného účetnictví - vedení mzdové agendy - poradenství v oblasti mezd - zpracování daňových přiznání - účetní poradenství - daňové poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Zabýváme se těmito činnostmi: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, specializace pro právnické osoby (Společenství vlastníků a bytová družstva) - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - velkoobchod a maloobchod - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - ...

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Služby auditu, daňového poradenství a účetnictví.

Služby: - obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna