JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Evropské centrum odškodného: - odškodnění z dopravní nehody - náležité odškodnění pro účastníky dopravních nehod - bez vstupních poplatků.

- Soudní znalec, odhady nemovitostí - vypracování rozpočtů stavebních prací Inženýrská činnost ve stavebnictví: -opatření projektové dokumentace -zajištění územního, stavebního a kolaudačního řízení -projednání projektů -provedení výběrového řízení na dodavatele -výkon stavebního dozoru.

Rozhodčí řízení Vzdělávání a školení - rozhodci

Dražební kancelář. Provádění, pořádání: - veřejné dražby. Prodej, výprodej: - použitý hmotný investiční majetek.

Advokátní kancelář se sídlem v Přerově, poskytující komplexní právní služby v různých odvětvích práva, zejména práva: - občanského (právní porady a konzultace, sepisování smluv a dohod, převody nemovitostí a bytů, nájem, zástavní práva, spoluvlastnické vztahy a společné jmění manželů, náhrada škody a bezdůvodné obohacení, vymáhání dluhů, ...

Ekonomické poradenství Komplexní servis v oblasti zprostředkování pojištění Nákup a prodej - pohledávky Právní servis

Advokátní kancelář JUDr. Lenky Vidovičové nabízí svým klientům právní služby na profesionální úrovni. Poskytujeme kompletní právní služby z oblasti občanského práva, rodinného práva, práva obchodní společnosti, obchodních závazkových vztahů, konkurenčního práva, insolvenčního práva, autorského práva a práv příbuzných. Zabýváme se také nemovitostmi ...

Finanční poradce pro Českou pojišťovnu. Vytovoření finančního plánu - zefektivnění finančního portfolia klientů. Pro: Reiffeisenbank, K.B, ČP Invest - pojištění - hypotéky - investice - stavební spoření - penzijní fondy.

Poskytování poradenství v oblasti pojišťovnictví, financování bydlení a stavebního spoření.

Českomoravská stavební spořitelna. Financování bytových potřeb-úvěry ze stavebního spoření, hypotéční i spotřebitelské. Finanční poradenství v oblasti zabezpečení na stáří, investic a pojišťovnictví.

Hledáte daňového poradce v okolí Olomouce? Obraťte se na firmu BANEP! Poskytujeme právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodu, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Bilanční účetnictví.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví.

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci při rozvíjení turistické nabídky na Hranicku.

Služby: -pojištovací poradce.

Obchodní, právní a ekonomické poradenství.

Auditorská činnost, audity. Vedení účetnictví. Zpracovávání mezd. Ekonomické a účetní poradenství.

Pojištění vozidel: - havarijní pojištění. Pojištění majetku. Pojištění odpovědnosti. Pojištění domácnosti Pojištění nemovitosti Životní pojištění Pojištění služeb Úrazové pojištění Pojištění finanční způsobilosti dopravce Zdravotní pojištění cizinců Registr vozidel (Přepisy vozidel, odhlášení, trvalé vyřazení, zápis TZ apod....)

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.