JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Bezplatní poradenství ve sféře osobního bankrotu, oddlužení, insolvence a exekuce. Stanovení individuálních postupů řešení Vaší těžké finanční situace, diskrétně, rychle a spolehlivě.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Poradenství, sjednávání pojištění. Pojištění: - životní - majetku - podnikatelské - cestovní - povinné ručení - havarijní. Hypoteční úvěry.

Ekonomický a poradenský servis Zakládání společností: -asistence při zakládání společnosti -založení s.r.o. na klíč -prodej ready-made společností. Zpracování účetnictví: -vedení podvojného účetnictví a daňové evidence -vedení mzdového účetnictví -zpracování přiznání.

První specializovaná poradna odškodnění újmy na zdraví po dopravních nehodách, úrazech, pochybení lékaře, pozůstalosti. Specializujeme se zejména na odškodnění těžké újmy na zdraví a na odškodné ztíženého společenského uplatnění - trvalých následků. Pomáháme v rámci celé EU. Poradenství a právní pomoc ZDARMA

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Poskytování komplexních služeb v oblasti pohledávek: - vymáhání - návrh na prohlášení konkurzu - žaloby o zaplacení pohledávky - konsolidace dluhů - oddlužení.

Poradenství: -ekonomické -finanční. Vedení účetnictví.

Wustenrot, a.s. Stavební spoření. Stavební spořitelna.

Notářské služby, právní poradenství, notářství: - veškeré notářské a právní služby.

Notářská kancelář. Poradenství: - právní. Právní služby.

Oblast působení: okresy Nový Jičín, Přerov a Vsetín Zastoupení: Českomoravská stavební spořitelna, a.s. ČSOB pojišťovna, a.s. ČSOB penzijní společnost Stabilita, a.s. ČSOB Poštovní spořitelna, a.s. ČSOB podílové fondy Hypoteční banka, a.s.

Autobazar u Řetězárny: - dovoz a prodej automobilů na zakázku - prověření původu vozidel z dovozu - výkup a prodej ojetých automobilů - prodej na protiúčet. Financování vozidel: - leasing, úvěr od společnosti GE Money Auto - leasing, úvěr od společnosti Essox.

Sdružení právníků, ekonomů, techniků a finančních poradců. Komplexní servis v oblastech: -stavební spoření -penzijní připojištění -životní pojištění -financování rekonstrukcí bytových domů -financování bydlení - úvěry, hypotéky -realitní služby -poradenská činnost.

Poradenství: -účetní -ekonomické -daňové.

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství.

Daňová kancelář: - komplexní služby právnickým i fyzickým osobám v oblasti účetnictví, účetního ekonomického a daňového poradenství - nákladové analýzy v daňově ekonomických souvislostech.

Bankovní služby, Stavební spoření. Úvěry. Životní pojištění. Pojištění majetku. .

Znalecké posudky nemovitostí. Oceňování nemovitostí. Realitní kancelář.