JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář. Služby: - právní servis pro podnikatele - vymáhání pohledávek - zakládání obchodních společnost.

Českomoravská stavební spořitelna: stavební spoření s Liškou - úvěry na bydlení - penzijní připojištění - spotřebitelské úvěry - zřízení běžných účtů - životní pojištění - investice - hypotéka s Liškou.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

Soudní znalec: v oboru stavebnictví.

Zajišťuje právní pomoc v oblastech: - právo rodinné - právo občanské - právo majetkoprávní - převody nemovitostí - právo pravoní - právo obchodní.

Finanční produkty: -krátkodobě půjčky do domácností -úvěry podnikatelům a občanům -odkup pohledávek.

Služby: -obchody s pohledávkami -správa pohledávek -finanční projekty -revitalizace.

Vydavatelská činnost. Pomocná činnost v pojišťovnictví.

Advokátní kancelář. Samostatný advokát. Komplexní právní poradenství v oblasti práva občanského, trestního, obchodního a rodinného.

Služby: - ekonomické - účetní.

Advokátní kancelář. Právní služby.

Advokátní kancelář. Advokátní a právní služby: - občanské právo - obchodní právo.

Advokát. Advokátní kancelář. Advokátní a právní služby: - obchodní právo - občanské právo - rodinné právo - trestní právo - správní právo - družstevní právo - pracovní právo. Zastupování firem, občanů a institucí před soudy všech stupňů.

Advokátní kancelář poskytuje služby především v oblasti práva občanského, trestního a obchodního - pro podrobnější informace vizte naše webové stránky (http://www.akvyhnanek.cz).

Zajišťují: - oceňování nemovitostí - rozdělování budov na jednotky (Zákon 72/1994 Sb.) - realitní činnost.

Daňový poradce. Zpracování účetnictví. Mzdy a personalistika.

Služby, poradenství: - účetní - vedení účetnictví.