FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář: - právo obchodní, občanské, trestní, správní, pracovní a stavební.

Realitní kancelář: - pronájem bytů, domů - prodej bytů, domů - prodej pozemků. Finanční služby: - hypotéky - nebankovní půjčky - exekuce.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Poradenství.

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Služby: - obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna

Hypoteční makléřská společnost: -zprostředkování hypotéky.

Soudní znalec: -oblast vodní dopravy.

Pojištění: - občanů-majetek, odpovědnost občanů - podnikatelů - osob-úrazové, zdravotní, kapitálové životní, investiční životní - na cesty-cestovní, pojištění úpadku CK - vozidel-havarijní, povinné ručení.

Služby: -poradenství pro rozvoj společností. -dotační, finanční poradenství. -marketingové.