FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vojenská zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny na pobočce: Pondělí: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro příjem pojištěnců a hlášení změn. Úterý: Pro veřejnost zavřeno. Příjem písemností je možný v době od 08:00 hod. do 16:00 hod. Středa: 08:00 - 16:00 hod. Prodloužená pracovní doba do 17:00 hod. pro ...

ALLIANZ POJIŠŤOVNA, a. s. je součástí největšího světového pojišťovacího koncernu Allianz Group, který chrání život a majetky 80 milionů lidí ve více než 70 zemích. ALLIANZ nabízí životní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti občanů, majetkové pojištění pro podnikatele, pojištění profesní odpovědnosti, pojištění průmyslových rizik, ...

Evropské centrum odškodného: - odškodnění z dopravní nehody - náležité odškodnění pro účastníky dopravních nehod - bez vstupních poplatků.

- Soudní znalec, odhady nemovitostí - vypracování rozpočtů stavebních prací Inženýrská činnost ve stavebnictví: -opatření projektové dokumentace -zajištění územního, stavebního a kolaudačního řízení -projednání projektů -provedení výběrového řízení na dodavatele -výkon stavebního dozoru.

Advokátní kancelář JUDr. Lenky Vidovičové nabízí svým klientům právní služby na profesionální úrovni. Poskytujeme kompletní právní služby z oblasti občanského práva, rodinného práva, práva obchodní společnosti, obchodních závazkových vztahů, konkurenčního práva, insolvenčního práva, autorského práva a práv příbuzných. Zabýváme se také nemovitostmi ...

Hledáte daňového poradce v okolí Olomouce? Obraťte se na firmu BANEP! Poskytujeme právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodu, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Bilanční účetnictví.

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví.

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Služby: -pojištovací poradce.

Obchodní, právní a ekonomické poradenství.

Auditorská činnost, audity. Vedení účetnictví. Zpracovávání mezd. Ekonomické a účetní poradenství.

Poskytování půjček a úvěrů. Insolvenční řízení a osobní bankrot. Finančně právní poradna. Řešení exekucí. Výkupy nemovitostí. Oddlužení.

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Daně - zpracování přiznání Vedení a rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství - zpracování mezd

Znalec - odhadce oceňování podniků

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Finanční a poradenská společnost. Poradenství: - ekonomické - daňové, daně: - správa pohledávek, pohledávky. - oceňování majetku - nemovitosti, podniky, nepeněžní vklady, hmotný i nehmotný majetek.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Služby: - správa pohledávek, vymáhání pohledávek: - monitoring a upomínkový servis, mimosoudní inkaso, právní služby a poradenství.

Advokátní kancelář. Právní služby v oblasti: - občanské právo - rodinné právo - obchodní právo - správní právo - trestní právo - autorské právo - ústavní právo - finanční právo - průmyslové právo - insolvenční a konkursní právo včetně oddlužení - právo EU, komunitární právo.

Svým klientům poskytujeme v Olomouci nebankovní finanční služby: - půjčky a úvěry za účelem vyplacení exekucí, dražeb či nevhodných zástav nemovitostí - půjčky bez doložení příjmu - nebankovní financování - nebankovní půjčky, úvěry - pomoc při exekuci - půjčky pro vyplácení exekucí - poradenství.