FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Advokátní kancelář pro podnikatele a poskytování právních služeb v oblasti majetku. Praktikujeme zejména v oblastech práva licencí a software, autorského práva, smluvního práva, práva nemovitostí, pracovního práva a právního zastupování před soudy.

Účetní kancelář Contlife s.r.o. se specializuje na daňové poradenství, mzdy, personalistiku a veškerou daňovou evidenci.

Finance Morava Corporate s.r.o. jsou finanční zprostředkovatelé, kteří na základě požadavků klienta vytvoří nabídky velkých bank a pojišťoven. Poskytují finanční služby jako jsou hypotéky, úvěry, spoření (penzijní, spořící účty apod.), investice a pojistné služby (pojištění vozidel, života, nemovitostí i domácností).

Advokátní kancelář poskytuje právní služby ve všech hlavních oblastech práva. Zejména pak práva smluvního, autorského, trestního, sportovního, nemovitostí a náhrady škody. Rádi Vám pomůžeme předejít právním problémům, a pokud již existují, dokážeme je vyřešit k Vaší spokojenosti.

Váš průvodce právem pomáháme lidem najít to nejvhodnější řešení do budoucna Poskytujeme právní služby ve všech oblastech práva, jako např. právo nemovitostí, obchodní, občanské, rodinné, pracovní, trestní a další. Naší další pobočku advokátní kanceláře naleznete na adrese: Č. Drahlovského 1040/14, ...

Jsme M&M Finance. Jsme hypoteční tým, který vyřeší i Vaši hypotéku. Provedeme Vás hypotékou od A do Z. Od „nasátí“ Vašeho příběhu a prvotních kalkulací, přes podpis smlouvy až po vyčerpání do poslední koruny. Jsme tým hypotečních specialistů s bohatými zkušenostmi z finančního světa. Máme za sebou spoustu spokojených klientů. Buďte jedni z nich.

Daňová evidence. Účetnictví. Zpracování mezd. Účetní poradenství Daňové přiznání.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdové agendy, zpracování daňového přiznání.

Paní Ing. Libuše Cikánková provádí audit systému jakosti a bezpečnosti potravin. Nabízíme interní audity systému kvality a bezpečnosti potravin firmám zaměřených na výrobu a distribuci potravin, pokrmů, krmiv. Dále poskytujeme audity u dodavatelů nebo předaudity, audity před certifikací systému kvality a bezpečnosti potravin. Zajišťujeme také ...

Komplexní služby pro katolickou církev a pro věřící: - telefony - energie - pojištění - vzdělávání - ESET

Společnost GROZA s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti zámečnické výroby. Díky nim jsme schopni vyrábět nejen malé konstrukce, ale i velké celky. V našem portfoliu naleznete ocelová vrata, dveře, schodiště, světlíky, kontejnery, rampy, stavební buňky či ocelové konstrukce. Naleznete nás na adrese Černá cesta 145, Olomouc. Zámečnická výroba, ...

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Úterý zavřeno Středa zavřeno Čtvrtek 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Pátek zavřeno

Nákup a prodej osobních a užitkových vozidel, dovoz vozidel ze zahraničí. Financování vozidel, pojištění, komplexní servisní služby pro motorová vozidla.

Kancelář VÁŠ DAŇAŘ se zabývá daňovým poradenstvím, vedením účetnictví a daňové evidence.

Zprostředkování - pojištění ALLIANZ POJIŠŤOVNA a.s.

Daňová přiznání všeho druhu Vedení účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - mzdy - personalistika

Tvorba počítačových programů na zakázku. Vedení účetnictví.

Společnost riskmotive, s.r.o. je nezávislá pojišťovací a poradenská společnost, která poskytuje svým klientům z řad jednotlivců i společností komplexní služby především v oblasti pojištění rizik. Pojištění: - osob - vozidel - privátní majetek - společenství vlastníků - odpovědnost za škody - firemní majetek - firemní odpovědnost - ...

Nabízím znalecké posudky, odhady všech nemovitostí.