FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Právní služby. Insolvenční kancelář. Služby: - zpracování insolvenčního návrhu pro oddlužení - osobní bankroty - zpracování insolvenčního návrhu pro konkurzy - přihlášky věřitelů do insolvenčního řízení - právní poradenství - provedení právních kroků nutných k likvidaci společnosti a výmazu z obchodního rejstříku - vymáhání ...

Notářské služby v rámci obchodních společností: - zakládání a změny - převod obchodních podílů - valné hromady - dědictví - projednání, sepsání závětí, listin o vydědění a správci dědictví - smlouvy o převodu nemovitostí.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, elektronická podání finančnímu úřadu, účetní poradenství. Mzdová a personální agenda

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Dokončovací stavební práce -Výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů -zprostředkovatelská činnost Izolatérství Hostinská činnost Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Daňové poradenství, daňový poradce: -vedení účetnictví i daňové evidence -vedení mzdové agendy a personalistiky -zpracování podnikatelských záměrů -tržní ocenění podniků a investic.

STK Na Přerovské, s.r.o. Olomouc se zaměřuje na kompexní služby technické kontroly pro motocykly, osobní i nákladní automobily a jejich přívěsy. Stanice technické kontroly Olomouc: - stk Olomouc - technická kontrola vozidla - technické kontroly pro osobní vozidla kategorie M1 do 3, 5t - technické kontroly pro motocykly - technické ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví,vedení daňové evidence

Účetnictví -vedení účetnictví a daňové evidence -zpracování mzdové agendy -účetní poradenství -zpracování daňových přiznání

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

Advokátní kancelář Zastupování před civilními a trestními soudy, správními orgány. Vyhotovování smluv kupních, darovacích, nájemních, prohlášení na byt. jednotky, smlouvy o výstavbě, ...... Právní poradenství. Sepisování žalob.

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství - zastupování při daňových kontrolách.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Znalecká kancelář. Služby: - právní služby - zpracování znaleckých posudků - soudní znalec: - v oboru kybernetika - vývoj softwaru, tvorba internetových stránek - v oboru kriminalistika - bezpečnost a ochrana dat, počítačová a informační kriminalita - v oboru ekonomie - odhady ceny softwaru, produktů.

Zajišťujeme financování investic do nemovitostí formou bankovních úvěrů (hypoteční úvěry, investiční úvěry, úvěry ze stavebního spoření), a to pro všechny účely úvěrování (koupě, rekonstrukce, výstavba, vypořádání SJM, atd.). V daném oboru se pohybujeme od roku 2004 a v našem regionu patříme k nejlepším na trhu. Pro podnikatele a firmy dále ...

Daňová přiznání. Vedení: - daňová evidence - účetnictví - mzdy. Účetní poradenství.

Finanční poradenství a plánování pro VIP

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence