FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

Společnost poskytuje činnosti v oblasti pojišťovnictví, jako je pojištění vozidel, zajištění v případě úrazu, pojištění majetku občanů i firem. Na základě zjištěných potřeb Vám mohou srovnat nabídky velkých bank a pojišťoven. Z finanční oblasti provádí hypoteční úvěry a půjčky na bydlení.

Společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějove se zabývá zprostředkováním prodeje ziskových firem, podnikatelského subjektu a obchodních podílů. Našim hlavním cílem je především důvěra, spolehlivost a diskrétnost. Poskytujeme tyto služby: - prodej firmy - prodej ziskových firem - prodej podílů firem - prodej podnikatelského subjektu - ...

Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. je specialistou při znalecké, expertní a poradenské činnosti. Zaměřujeme se na tržní ocenění nemovitostí pohledávek podniků a poradenství při fúzích. Znalecké posudky - znalectví v oboru ekonomika: - oceňování podniků, nemovitostí, motorových vozidel a zemědělské techniky, podílů v obchodních společnostech a ...

Společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově se zaměřuje na poradenské centrum v oblasti likvidace a krizového řízení firem. Mezi naše další činnosti se také řadí poradenství v bezpečnosti práce, požární ochrany a hygieny. Pomůžeme vám vyřešit situaci vaší firmy. Krizové a bankrotní poradenství: - krizové řízení - poradenství poskytujeme ...

Vzdělávací systém v oblasti financí Pořádání webseminářů Pomoc s investicemi a úsporami, finanční poradenství

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - hypotéka - běžný účet - penzijní spoření - pojištění.

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - běžný účet - pojištění.

Služby - technický dozor investora - průkaz energetické náročnosti - inženýring - zpracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí - stavební poradenství.

Ekonomické poradenství Služby: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, služby v oblasti personalistiky, zpracování daňových přiznání a další účetní služby.

Zprostředkování pojištění.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group - ČPP - komplexní pojištění. Pojištění vozidel: - autopojištění Combi Plus II - zákonné pojištění motorových vozidel, povinné ručení - havarijní pojištění. Pojištění osob: - kapitálové životní pojištění - investiční životní pojištění - úrazové pojištění - zdravotní ...

Služby: - účetní poradenství - vedení účetnictví.

Poklady Světla, internetový obchod, e-shop: - drahé kameny, minerály - solné lampy - esence.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Návrhy a realizace domácích i firemích sítí LAN.