FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Komplexní nabídka finančních produktů. Internet banking. Pro jednotlivce: - půjčky - účty - leasing - karty - přímé bankovnictví - spoření - pojištění. Pro firmy: - úvěry - přímé bankovnictví - podnikatelské účty - termínované vklady - leasing - platební karty.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování přiznání k DPH fyzických a právnických osob.

Pojišťovací makléř a pojišťovací agent Máme pro Vás výběr toho nejlepšího z několika desítek pojišťoven a finančních institucí. Pojištění společností a podnikatelů včetně všech souvisejících činností : Optimalizace pojištění z hlediska rozsahu pojištění i ceny, pomoc při likvidacích pojistných událostí. Výběr z cca. 500 produktů : ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru včetně hypotečních úvěrů.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tělesné výchovy a sportu -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a ...

Poskytování podnikatelského úvěru.

Exekutorský úřad, soudní exekuce Dražby: -nemovitosti -movité věci.

Účetní poradenství, vedení účetnictví.

Hypotéky, Investice, pujíčky, spoření, uvěry.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - tržní odhady - finanční poradenství

Oceňování nemovitostí, rozpočty stavebních prací, kontrola stavebních prací, znalecké posudky zdraví.

Směnárna, směnárenská činnost. Další pobočky: OD TESCO - Konečná 25, Tel.:582330401 - Po-Ne 8.30 - 20.30

Advokátní kancelář. Zabývám se právem obchodním, rodinným, trestím, občanským a pracovním se zaměřením na děti a nezletilé. Vymáhám výživné a kontroluji péči.

Klientský servis 844 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Bankovní služby v oblasti retailového, podnikového a investičního bankovnictví. Specializované služby: - penzijní připojištění - stavební spoření - faktoring - spotřebitelské úvěry a pojištění..