JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Sjednání pojištění osob, pojištění majetku, pojištění motorových vozidel, pojištění odpovědnosti, cestovní pojištění, pojištění individuálních rizik, hypoteční úvěry a mnoho dalšího.

Alpenverein cestovní pojištění platné pro lyžování, horolezectví, freeride, snowboarding, cyklistiku, sjezd divoké vody atd.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, správní a stavební - právo obchodních společností zakládání, likvidace.

Videoslužby, krátké prezentační filmy, natáčení pro úřady, natáčení firemních akcí, videoslužby poštou, audioslužby, přepis LP desek, přepis gramofonových desek, elpíčka, přepis VHS kazet na DVD, digitalizace záznamu VHS-C, miniDV, Hi8, Video 8, kopírování filmů, kopírování videozáznamu z kamer HDD, flash disk, přepis starých osmimilimetrových ...

Vedení účetnictví, účetnické služby

Vedení účetnictví. Zpracování daňových přiznání.

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.

Potisk: - reklamní a pracovní oděvy, dresy Sítotisk. Vedení jednoduchého účetnictví.

Oceňování nemovitostí byty, rodinné domy, budovy, haly, pozemky, lesy

Stavební spoření ČMSS. Životní pojištění a pojištění majetku Komplexní finanční poradenství

Provádění odhadů a oceňování nemovitostí.

Poradenství, sjednávání pojištění. Pojištění: - životní - majetku - podnikatelské - cestovní - povinné ručení - havarijní. Hypoteční úvěry.

První specializovaná poradna odškodnění újmy na zdraví po dopravních nehodách, úrazech, pochybení lékaře, pozůstalosti. Specializujeme se zejména na odškodnění těžké újmy na zdraví a na odškodné ztíženého společenského uplatnění - trvalých následků. Pomáháme v rámci celé EU. Poradenství a právní pomoc ZDARMA

Správa a údržba nemovitostí Realitní činnost: - prodej nemovitostí - pronájem bytových i nebytových prostor. Vedení účetnictví.

Notářské služby, právní poradenství, notářství: - veškeré notářské a právní služby.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.