JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Podmínky jsou snadno splnitelné - vše vyřídíme za vás. Pracujeme rychle. Přijedeme kamkoliv v celé ČR. Firma s dlouholetou tradicí. Na nemovitost může být uvalena i exekuce. Pomůžeme vám dostat se z dluhů. Zavoláme vám zpět.

Služby: -účetní -daňové. Provozovna: Cejl 32 602 00 Brno

Poradenství: - právní a ekonomické. Uzavíraní všech smluv. Vedení, příprava: - účetnictví jednoduché, podvojné. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Nabídka hotovostních půjček, úvěrů pro fyzické osoby i pro podnikatele, spotřebitelských úvěrů, leasingů a hypoték.

Nabídka kompletních inženýrských služeb v oboru pozemní stavitelství včetně projektování, jednání s úřady, rozpočtů staveb a stavebního dozoru.

Nabízíme: - oceňování nemovitostí - znalecké posudky - odhad ceny obvyklé.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví.

Účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence

Technický servis, defektoskopie, nedestruktivní zkoušky: - zkoušení ultrazvukem - zkoušení povrchových vad -vizuální zkoušení. Inspekční činnost: - preventivní prohlídky při údržbě - prohlídky plastických a nekovových materiálů - prohlídky svarových spojů - revize tlakových zařízení - kontrolní přejímky ocelových konstrukcí - ...

Auditorská činnost. Poradenství: - ekonomické Účetní služby včetně zpracování mezd.

Naše služby: - účetní a daňové poradenství - zpracování daňových přiznání všech druhů - zpracování mezd a personální agendy - vedení účetnictví na zakázku.

Advokátní kancelář se zaměřením na obchodní právo.

Zajišťuje: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování-mzdy -personální agenda včetně sociálního a zdravotního pojištění -daňová přiznání -poradenská a konzultační činnost.

Soudní znalec a odhadce v oboru: - ekonomika, odvětví ceny a odhady věcí movitých. Znalecké posudky a odhady: - bytového, kancelářského a průmyslového majetku.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.